Притежатели на лаптопи на Apple подадоха колективен съдебен иск срещу

...
Притежатели на лаптопи на Apple подадоха колективен съдебен иск срещу
Коментари Харесай

Колективен съдебен иск срещу Apple заради прах в екрана на лаптопите

Притежатели на преносими компютри на Apple подадоха групов правосъден иск против корпорацията от Купертино. Причината е съществуването на прахуляк зад защитното стъкло на мобилните устройства, тъй като Apple не е сложила противопрахови филтри . Прахта доста утежнява изображението и оказва въздействие на продуктивността на компютрите тъй като процесорите се нагряват повече.



Прахта не може да се отстрани от потребителя и води до прекомерно скъпо струващ ремонт. Това е и главната причина за недоволството на потребителите, участващи в груповия иск. Адвокатът на юридическата компания, който движи делото означи, че Apple е получила статута на най-скъпата в света компания с помощта на своите клиенти, които високо ценят нейната качествена и надеждна продукция. Но за огромно страдание, Apple не прави оценка това и не желае да поеме отговорността за този минус на своите преносими компютри.

„Този ремонт коства цели 100 долара“ – се споделя в изказването на Hagens Berman. А известният уеб портал MacRumors посочи, че извънгаранционният ремонт коства $600.

В желае са указани както преносимите компютри MacBook Pro, MacBook и MacBook Air, по този начин и десктоп компютрите iMac и iMac Pro, излезли на пазара през интервала от 203 до 2019 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР