Пристигането на нападателя на РБ Лайпциг Кристофър Нкунку на Стамфорд

...
Пристигането на нападателя на РБ Лайпциг Кристофър Нкунку на Стамфорд
Коментари Харесай

Челси иска звездата на Милан

Пристигането на нападателя на Република България Лайпциг Кристофър Нкунку на „ Стамфорд Бридж “ на процедура е подготвена договорка, а неговият съотборник, хърватският бранител Йошко Гвардиол, също ще отиде с него във Висшата лига. Основната цел на Челси през идващия летен трансферен прозорец обаче е футболист от Серия А. Както оповестява италианският " Corriere della Sera ", Челси желае непременно да притегли звездата на Милан Рафаел Леао.

Португалецът бе в трансферните проекти на Челси и през миналото лято, а през идващото лондончани ще преминат в тотална атака за неговото привличане.

Леао беше разгласен за най-ценния състезател в Серия А през предишния сезон и е с най-голяма заслуга Милан да завоюва скудетото.

Договорът му с " росонерите " изтича през юни 2024 година и той сигурно няма да напусне " Сан Сиро " за по-малко от 100 милиона евро.

Бързият нападател дойде в Милан през 2019 година от Лил за малко под 30 000 000 евро и избухна в Италия. В 124 мача за " росонерите " той означи 31 попадения с 28 асистенции, а през този сезон се разписа към този момент 11 пъти.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР