Присъственото обучение е най-доброто,има дефицити при социализацията при дистанционното обучение,

...
Присъственото обучение е най-доброто,има дефицити при социализацията при дистанционното обучение,
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Училищата не трябва да се затварят, ще действаме на локален принцип

Присъственото образование е най-хубавото,има дефицити при социализацията при отдалеченото образование, сподели министърът на образованието, който взе участие в брифинга на здравното министерство. не преставам да съм на мнение, че учебните заведения не би трябвало да се затварят първи. Да се затваря там, където има проблем, на локарен принцип. По-добре е да не затваряме 38%, колкото са сега, а към 18%. Но обстановката е комплицирана, сподели още министърът. Данните сега споделят, че учебните заведения не са най-епидемичната среда. Сегашното решение за затваряне на гимназиален стадий и рационално и уравновесено, добави той. Не би трябвало да пирстъпваме към спомагателни класове, в начален стадий онлайн образованието е по-неефективно, в сравнение с в гимназиален стадий.
Четири страни са затворили просветителните си системи, ние избрахме обаче локалния метод, уточни министърът. Това е опция за шефовете на учебни заведения, тъй като те най-добре могат да видят обстановката на учебно равнище.
 НОЩ: С 50 на 100 е повишен броят на умрелите от COVID-19 за последната седмица(ВИДЕО) НОЩ: С 50 на 100 е повишен броят на умрелите от COVID-19 за последната седмица(ВИДЕО)
През последните три дни имаме рекорнда заболеваемост - приблизително по 220 души на 100 000. Това сподели заместник-министърът на опазване на здравето...
Най-тревожно сега е в София, имаме максимален брой учебни заведения, минали прага на инфектираните. Разрешавам на учебни заведения в София да преминат на онлайн образование и при дребните възпитаници. 15 учебни заведения са поискали да преминат онлан. Те са в София, Търговище, Шумен и други градове.
Имаме и четирима, изричаме съболезнования на фамилиите им. Затова би трябвало да помогнем на лекарите, сподели още Красимир Вълчев.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР