Припомняме ви, че маскирани нахлуха в дома на бившия министър

...
Припомняме ви, че маскирани нахлуха в дома на бившия министър
Коментари Харесай

Популистът Симеонов се застъпи за Бранимир Ботев по случая с нахлуването на маскирани в дома му! Инструмент ли е Ангелкова за набеждаване на Сидеров?

Припомняме ви, че маскирани нахлуха в дома на някогашния министър на туризма Бранимир Ботев нощес край Варна.

Реакцията на тоалетния министър Валери Симеонов не закъсня и той излезе с позиция в отбрана на Бранимир Ботев. Симеонов упорства за следствие на лицата, нахлули в дома на някогашния министър на туризма, както и претекстовете и уредниците на акта.

По-рано денем Ботев самичък разгласи пред бТВ, че домът му е бил нападнат от маскирани лица, а самият той заподозря, че задачата не е била друга, а опит за заплашване. Причината - изказвания на някогашния зам.-министър в последните дни, засягащи работата на министър Николина Ангелкова. Ботев съобщи в това число, че браншът е възложен "в ръцете на мутрите ".

Ангелкова от своя страна разгласи, че ще даде някогашния заместител под съд поради безпочвените обвинявания към нея.

Вицето Сименов пък е в неприкрита война с министърката на туризма Николина Ангелкова. Той наскоро я даде и на прокурор, самичък е намеквал за "мутрите " с прякори, които управлявали морските курорти. Обвинения имаше и поради непрозрачно разпределяне на концесии за плажове. В момента е настояща и борбата сред двамата поради новите правила за шума - Ангелкова желае курортите да са изключени от общите наредби и битката против шума на Симеонов.

Както към този момент писахме, Николина Ангелкова пази ползите на Волен Сидеров, който напоследък не остава задължен на популиста Симеонов и безусловно го размазва след всяко негово несъответстващо деяние и пиар акцииките му по морето.

Фактите водят до извода, че казусът на Симеонов радикално е Сидеров, а Ангелкова наподобява е единствено инструмент.

БиНюз продължава да следи случая!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР