Припомняме, че кметът на район Младост и заместничката й Биляна

...
Припомняме, че кметът на район Младост и заместничката й Биляна
Коментари Харесай

Напрежение Между Прокуратурата И Цецка Цачева Заради Ареста На Кметицата Иванчева!

Припомняме, че кметът на регион " Младост " и заместничката й Биляна Петрова бяха арестувани, на 17 април 2018 година, при зрелищна акция в центъра на София на спецпрокуратурата и новата антикорупционна комисия.

Тя и заместничката й Биляна Петрова бяха задържани от маскирани чиновници на новата Комисия за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добити парцели (КПКОНПИ) пред Спортната палата в София. В колата на кметицата бе открит рушвет от 56 000 евро, част от желани общо 250 000 евро от строителен бизнесмен. Останалите 14 000 евро до желаната сума от 70 000 евро бяха открити в медиатора за подкупа - някогашния кмет на регион " Младост " Петко Дюлгеров, който също бе арестуван и упрекнат.

В момента се гледат ограниченията на Иванчева и Петрова.

Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме желали и не сме получавали. Ръцете ми не са светили, сподели пред публицисти в Специализирания углавен съд кметът на регион " Младост " Десислава Иванчева. Тя бе доведена в правосъдната зала дружно със заместничката й Биляна Петрова. Двете бяха с белезници в обособено пространство зад бронирани стъкла, по тази причина Иванчева крещеше към публицистите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР