Принцесата на Уелс си спечели нелицеприятен прякор, след като беше

...
Принцесата на Уелс си спечели нелицеприятен прякор, след като беше
Коментари Харесай

„Прякорът“ на Кейт Мидълтън е разкрит – и той не е много ласкателен

Принцесата на Уелс си завоюва нелицеприятен прякор, откакто беше разкрита подлата тактичност на пресцентъра й, се твърди в нова избухлива книга.

Писателят Омид Скоби се прицели в Кейт в своята остра нова обява Endgame. В книгата той рисува нелицеприятна картина на кралска персона, която работи „ на ненапълно работно време “ и си е спечелила прякора „ Кейти Кийн “, защото пресцентърът на двореца крие нейната „ по-ниска “ натовареност, като споделя, че тя е „ нетърпелива да учи “.

Намеквайки, че тя прави по-малко от други висши работещи членове на кралското семейство, спореният създател твърди, че нейната позиция е такава, за която други родители могат „ единствено да мечтаят “ и твърди, че „ не възнамерява да усилва работата си за 10-15 години “, до момента в който децата й не пораснат.

Той твърди в книгата: „ Там, където други висши членове на кралското семейство са на открито и към няколко пъти седмично, срещайки се с хора из цялата страна, Кейт дълго време поддържаше по-малък работен гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР