Принцеса Шарлийн празнува 44-ия си рожден ден сама, а по

...
Принцеса Шарлийн празнува 44-ия си рожден ден сама, а по
Коментари Харесай

Шарлийн празнува сама рождения си ден, спомня си за едни по-хубави времена

Принцеса Шарлийн чества 44-ия си рожден ден сама, а във връзка на празника тя пусна умилителни фрагменти в Инстаграм. Кралската персона от Монако минава през сложен интервал – след редица здравословни проблеми сега тя се лекува поради „ прочувствено и физическо “ безсилие и е разграничена от околните си.

Снимките, които разгласява в профила си, са запечатали хубавите мигове, които е имала със фамилията си през годините.


Това е следващ празник, който някогашната плувкиня прекарва без мъжа си принц Албер и децата си. Заради здравословното си положение тя към този момент пропусна рождения ден на двамата си близнаци Жак и Габриела, които станаха на 7 години, както и Коледа.

През ноември предходната година стана ясно, че принцеса Шарлийн едвам не е изгубила живота си след няколко съществени интервенции, които претърпяла в Южна Африка. Една от най-красивите кралски особи очевидно не е добре през последната година и е отслабнала фрапантно.

Съпругът ѝ принц Албер не разкрива изцяло какво ѝ е, като изяснява, че се лекува от прочувствено и физическо безсилие. Наскоро той разкри обаче, че лекуването ѝ ще продължи най-малко още няколко месеца.

А ето и фотографията на Шарлийн от октомври предходната година, която същински разтревожи почитателите ѝ. От фрагмента се вижда, че тя е доста слаба и не наподобява на себе си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР