Принцеса Даяна си отиде от този свят преди 26 години,

...
Принцеса Даяна си отиде от този свят преди 26 години,
Коментари Харесай

Последният удар на Даяна: Личните ѝ писма издадоха ужасяваща тайна, за която никога не сте предполагали

Принцеса Даяна си отиде от този свят преди 26 години, само че мистериите към живота ѝ в месеците преди гибелта ѝ, не престават да вълнуват света. Защото тя беше истинскатапринцеса на народа и нито една кралица-консорт няма да успее да накара поданиците да я не помнят...

Днес още една от тайните ѝ беше разкрита, с помощта на персоналните ѝ писма, които останаха от след нея. Поредицата от трудове и картички с шокиращи самопризнания, в които Даяна разказва тъкмо по какъв начин се е чувствала по време и след развода си с Чарлз, следва да бъде разпродадена на търг, като за нея е оповестена начална сума от 90 хиляди паунда. 

В писмата си принцесата приказва намерено за това, че се е чувствала изолирана от всички и за страха си от обстоятелството, че телефонът ѝ е бил подслушван. 
                             

Колекцията от кореспонденцията ѝ датира от края на 1995 година и началото на 1996 година Точно година преди да загине в злополука. Писмата ѝ са били адресирани към приятелското семейство Сузи и Тарек Касем. Двойката обаче ще резервира някои от писмата и няма да ги включва в търга. Спечелената сума фамилията е планувало да даде за благотворитени дела, които принцесата е подкрепяла приживе. 

В едно от писмата, изпратено на 28-и април, 1996 година, Даяна анулира посещаване в операта, поради създалото се напрежение около тежката ѝ разлъка с тогавашния принц Чарлз. В него тя разяснява, че усеща нападки и напън от всички вероятни страни:

Princess Diana's tragic personal letters go under the hammer for an estimated £90,000
— Daily Mail Online (@MailOnline)
" Понякога е доста мъчно да бъдеш с вдигната глава, а в този момент аз съм на колене и жадувам този бракоразвод най-сетне да завърши. Плащам голяма цена. "

В последващо писмо от 20-и май тя предизвестява семейство Касем, че всички телефони в двореца Кенсингтън се подслушват:

" Ако единствено преди една година можех да предположа какво ще се случи и през какво ще мина поради този бракоразвод, в никакъв случай нямаше да се съглася за тази разлъка. Толкова е грозно и отчайващо ", написа Даяна.

Част от изповедта ѝ към фамилията датира от дните, тъкмо откакто кралица Елизабет Втора е посъветвала Чарлз и Даяна да подхващат бракоразвод. Ето какво е написала принцесата на 2-ри декември 1995 г:

" Мога да бъда разказана като пеперуда, само че не желая да отлетя от това прелестно семейство. " С тези думи Даяна засяга приятелите си Сузи и Тарек. 

В идващите редове Лейди Ди им благодари за поддръжката и даже шеговито подмята, че са били страхотна " тройка ". Семейството резервира кореспонденцията си с Даяна цели 25 години. Те разкриат, че за тях е изключителна привилегия, че са били част от скромния другарски кръг на принцесата и по тази причина в нейна памет, продават част от писмата, а сумата от тях ще бъде дарена за щедрост. Знаем, че Даяна обожаваше положителните дела и посвети огромна част от живота си, с цел да оказва помощ на другите.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР