Принц Уилям явно е преглътнал болката и лошите спомени от

...
Принц Уилям явно е преглътнал болката и лошите спомени от
Коментари Харесай

Уилям подкрепя Камила да бъде кралица

Принц Уилям очевидно е преглътнал болката и неприятните мемоари от детството и е отворил нова страница във връзка с мащехата си Камила Паркър. Според източници от Двореца огромният наследник на лейди Даяна е склонен с решението на кралица Елизабет Втора брачната половинка на принц Чарлз да бъде кралица консорт. Принц Уилям не е взел участие във взимането на това решение, което баба му разгласи през уикенда, само че го почита, поддържа и намира логичност в него.



Отношенията сред Камила и Уилям не са били лесни първоначално, прецизират източници близки до фамилията. Уилям в никакъв случай не е бил прекомерно непосредствен с мащехата си, макар че сега би могло да се каже, че се схващат. За сметка на това обаче принцът доста почита баба си и нейните решения. С времето и напрежението се е уталожило и е евентуално принц Уилям даже да е разискал с татко си и да е дал благословия за Камила като кралица, макар че не е взел участие във вземането на решението. За момента към момента няма реакция от другия наследник на лейди Даяна и Чарлз Хари.

Същевременно стана ясно, че принц Чарлз има намерение да се реалокира с Камила в Бъкингамския замък, когато стане крал. Той има вяра, че това е най-яркият знак на монархията и заради тази причина би следвало да бъде негов дом.



Уилям и Кейт пък могат да се реалокират в замъка Уиндзор, настояват още английските медии.

Бъкингамският замък е употребен за първи път като публична резиденция на монарха от кралица Виктория през 1837 година В момента той се реновира и ще е подготвен през 2027 г.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР