Принц Уилям и Кейт Мидълтън присъстваха на сватбата на престолонаследника

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън присъстваха на сватбата на престолонаследника
Коментари Харесай

Това видео издаде принц Уилям: Вижте как се държи с Кейт, а на нея не ѝ пука

Принц Уилям и Кейт Мидълтън участваха на сватбата на престолонаследника принц Хюсеин в Йордания. Точно там Уилям е бил сниман да прави нещо, което не приказва добре за него... 

Видеото бе оповестено от Daily Mail. В него се вижда по какъв начин принцът и принцесата на Уелс беседват с младоженците, както вършат и останалите посетители на сватбата.
                             

Двамата първо поздравяват принц Хюсеин, по-късно приказват редом с Хюсеин и Раджва. В един миг Уилям се отмества, оставяйки брачната половинка си да поздрави булката.

И до момента в който Кейт беседва с булката, се чува по какъв начин Уилям споделя „ бързо, бързо “ ( “chop chop ”) и „ да продължим “ ( “let’s keep it going ”).

Кейт обаче не дава тип, че го е чула и продължава да си приказва с булката, до момента в който в един миг завършва...

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс проучва фрагментите за The Express и разяснява държанието на принц Уилям.

„ Това не е един от най-хубавите му моменти, когато става въпрос за език на тялото или думи “, споделя тя.

„ Докато той явно е завършил с поздравяването на булката и младоженеца, Кейт стои и беседва с булката по многолюден и доста другарски метод. Реално Кейт не пречи на другите посетители, те към момента си приказват с младоженеца. Т.е. няма разумна причина Уилям да пришпорва брачната половинка си, изключително откакто тя се забавя единствено няколко секунди “, изяснява още Джеймс.
 
                             

„ Жестът му с ръка е задоволително неприятен ", споделя Джеймс.

Според специалиста „ държанието му е прекомерно преобладаващо и слага Кейт „ твърдо в подразбиращата се роля на непослушно дете “...

Уилям би могъл да покаже по различен метод на брачната половинка си, че е време да продължат - доста от двойките имат сходни " сигнали ", които им разрешават да си споделят значими неща без другите да схванат, разясняват още експертите.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР