Принц Хари обвини яростно гнусната жълта преса, обвинявайки таблоидите, че

...
Принц Хари обвини яростно гнусната жълта преса, обвинявайки таблоидите, че
Коментари Харесай

Хари бесен, кой унищожи детството му

Принц Хари упрекна гневно " гнусната жълта преса ", обвинявайки таблоидите, че са унищожили юношеството му и по-късните му връзки, до момента в който даваше съвсем петчасови показания по делото си против издател на таблоиди.

Като се трансформира в първият почитан английски член на кралското семейство, който се явява като очевидец от повече от век насам, Хари съобщи също по този начин, че мисълта за хора, които нелегално навлизат в персоналния живот на починалата му майка принцеса Даяна, го кара да се " усеща физически зле ".
-->
Принцът, пети по ред за трона и още 100 души съдят Mirror Group Newspapers (MGN), издател на вестниците Daily Mirror, Sunday Mirror и Sunday People, във Върховния съд в Лондон по обвинявания в широкомащабно нелегално събиране на информация в интервала 1991-2011 г,. написа БГНЕС

В своите писмени свидетелски показания от 50 страници и еднодневен пресечен разпит от юриста на MGN Андрю Грийн по-малкият наследник на крал Чарлз съобщи, че е бил обект на следене от 1996 година, когато е бил възпитаник.

" Изпитвам неприязън от страна на пресата, откогато съм се родил ", сподели той.

Хари съобщи, че пресата се пробва да унищожи връзките му с другари, обвинявайки ги за раздялата му с Челси Дейви, за това, че кръгът му от другари се е свил, както и за пристъпите на меланхолия и параноя.

Той съобщи, че са му лепнали етикети като " принц плейбой ", " бандит ", " неуспех " и " изпадняк ".

" Като си припомням в този момент, сходно държание от тяхна страна беше извънредно непоносимо ", написа той и споделя, че таблоидите са предизвикали " ненавист и тормоз " в персоналния му живот със брачната половинка му Меган.

Запитан кого има поради, той отговори: " Някои от редакторите и публицистите, които са виновни за причиняването на доста болежка, оскърбление и в някои случаи - може би по нехайство - гибел. "

Грийн стартира разпита си с почитание, като персонално се извини на Хари от името на MGN за един случай, в който е признал за нелегално събиране на информация, като съобщи, че " това в никакъв случай не е трябвало да се случва и няма да се повтори ".

Изглеждайки провиснал, само че сериозен и говорейки безшумно, само че твърдо, Хари - първата кралска персона, който дава показания от 130 години насам, съобщи, че за него са написани хиляди, в случай че не и милиони истории, до момента в който Грийн го притискаше дали е чел въпросните публикации на MGN по времето, когато са били оповестени.

Адвокатът загатна, че стресът, който е претърпял, е бил породен от отразяването в пресата като цяло, а не от съответните истории на MGN, и допусна, че те са се основавали на детайлности, които към този момент са били публично притежание.

Когато беше запитан за източника на информация за публикациите, които са в центъра на неговия иск, Хари неведнъж съобщи, че този въпрос би трябвало да бъде заложен на журналиста, който ги е написал, като сподели, че те наподобяват подозрителни.

Запитан за една от публикациите, Хари съобщи, че тя е " също толкоз притеснителна, когато я гледаме в този момент ", колкото и когато е била оповестена през 2004 година Той ще се върне в съда в сряда, с цел да даде спомагателни показания.

В понеделник юристът му Дейвид Шерборн съобщи, че починалата майка на Хари - принцеса Даяна, също е била жертва на хакерска офанзива, и принцът загатна това в свидетелските си показания, като хвърли виновността върху някогашния редактор на Daily Mirror Пиърс Морган.

Той съобщи, че мисълта за Пиърс Морган и неговата " група публицисти, които се ровят " в известията на майка ми, " ме кара да се усещам физически зле ".

Морган, който понастоящем е почитан ефирен водещ и работи за News Corp (NWSA.O) на Рупърт Мърдок, постоянно е отричал да е взел участие или да е знаел за телефонни хакерски офанзиви или други противозаконни действия.

Запитан какво мисли за обвиняванията от вторник, Морган съобщи пред Sky News: " Не го видях. Но му поисквам триумф в акцията му за отбрана на персоналните данни. С неспокойствие чакам да го прочета в идната му книга ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР