Принц Хари изрази съмнение относно официалната версия за това как

...
Принц Хари изрази съмнение относно официалната версия за това как
Коментари Харесай

Принц Хари: Съмнявам се в официалната версия за смъртта на майка ми

Принц Хари изрази подозрение по отношение на формалната версия за това по какъв начин майка му - принцеса Даяна, е починала в автомобилна злополука, стана ясно от изявление за ITV, отдадено на мемоарната му книга " Spare ".

" Има доста неща, които не са обяснени ", счита дребният наследник на принцесата на народа. Хари съобщи, че след гибелта на майка си през 1997 година е претърпял " посттравматичен стрес " и мъчно е приел гибелта ѝ.

" Винаги съм си представял, че тунелът е някакъв подъл проход, който е рисков по своята същина, само че той беше просто един къс, елементарен тунел без непотребни детайлности. Нямаше причина някой в миналото да почине в него ", признава Хари.

Той не вижда смисъл от обновяване на следствието на автомобилната злополука, само че слага под въпрос формалните изводи от нощта на злополуката.

По време на изявлението принцът изрази и вярата си, че един ден може да се сдобри с татко си и брат си.

" Прощаването е 100% опция, тъй като бих желал да си върна татко ми. Бих желал да си върна брат ми ", посочи той пред интервюиращия го Том Брадби.

  " В момента не ги познавам по този начин добре, както и те евентуално не познават мен ", посочи Хари. Той упреква таблоидната преса като " антагонист ", който съгласно него " желае да сътвори допустимо най-вече спорове ".

След изявлението, обаче, новият крал взел " извънредно решение ", съобщи  The Sunday Times. Ако Хари желае да участва на коронацията на татко си - Чарлз ІІІ, ще може да го направи единствено като елементарен посетител.

" Нарушавайки традицията, Чарлз ще се откаже от епизода, по време на който кралските херцози коленичат и отдават почитта си към монарха. Само Уилям ще направи това ", разкрива източник на изданието. Като причина за смяната се показват записките на Хари „ Spare “. Книгата към момента не е пусната публично в продажба, само че няколко оповестени фрагмента към този момент провокираха редица кавги.

Официално кралското семейство към момента не е коментирало разкритията на Хари, само че съгласно източници на The Sunday Times брат му Уилям е гневен, както и " угрижен и тъжен " от нейното наличие. Въпреки това той не има намерение да отмъщава на брат си.

От своя страна, по-малкият наследник на лейди Даяна показва, че е направил обществено притежание разрива си с английското кралско семейство и е подхванал медийна атака, с цел да се опита да помогне на монархията и да промени медиите. Хари упрекна членовете на фамилията си, че са си легнали с дявола - таблоидната преса - с цел да очернят него и брачната половинка му Меган и да подобрят личната си известност. Той разясни за английската телевизия ITV, че е напуснал Англия със фамилията си и е отишъл в Калифорния през 2020 година, " страхувайки се за живота ни ", и съобщи, че към този момент не може да познае татко си и по-големия си брат принц Уилям, престолонаследника.

" След доста, доста години неистини, които бяха изречени за мен и фамилията ми, идва миг, в който, връщайки се към връзките сред някои членове на фамилията и таблоидната преса, тези някои членове взеха решение да си легнат с дявола... с цел да оправдават имиджа си ", смутен е принцът. Хари повтори и доразви обвиняванията, които двамата с Меган насочиха, откогато се отхвърлиха от кралските си отговорности - че кралските особи и техните помощници освен не са ги защитили от враждебната и от време на време расистка преса, само че и интензивно са пускали истории за тях посредством анонимни източници.

Интервюто за ITV е първото от четирите участия в излъчвания, които ще бъдат излъчени през идващите дни за разпространение на книгата на Хари " Spare ".

Проучвания на публичното мнение във Англия демонстрират, че доста британци стартират да се отегчават от цялата кралска мелодрама и е малко евентуално по-нататъшните разкрития да разклатят възгледите им, без значение дали симпатизират на Хари и Меган, или ги подлагат на критика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР