Принц Хари и съпругата му продължават да са най-спорните членове

...
Принц Хари и съпругата му продължават да са най-спорните членове
Коментари Харесай

Съсипаха Хари и Меган, уникална пародия

Принц Хари и брачната половинка му не престават да са най-спорните членове на кралското семейство. Все още не е ясно дали те ще участват на коронацията на Чарлз и Камила на 6 май. Хари все по този начин чака извинения от Бъкингамския замък, до момента в който пък във Англия доста хора са му гневни поради " разкритията ", които прави в автобиографията си.

Съвсем закономерно на този декор Хари и Меган стават герои от анимационния пародиен сериал " Саут Парк ". Преди седмица излезе нов епизод, озаглавен The Worldwide Privacy Tour ( " Световно турне за право на персонален живот " ), в който главните настоящи лица доста припомнят херцозите на Съсекс.
-->
В епизода принцът на Канада и брачната половинка му вземат решение да се реалокират в малко градче в Колорадо. Анимационните герои, които образно доста припомнят Хари и Меган, обикалят света с табели " желаеме си персоналния живот " и " не ни гледайте ".

От списание People са потърсили представители на херцозите, с цел да видят дали те имат желание да подхващат правосъдни деяние против основателите на " Саут Парк ". " Това са цялостни нелепости - безпочвени и глупави клюки ", е отговорът им, написа Lifestyle.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР