Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обещаха на британската

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обещаха на британската
Коментари Харесай

Хари и Меган с голямо обещание към Елизабет II

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл дадоха обещание на английската кралица Елизабет II да не устройват драми по време на визитата им в Лондон, с цел да отпразнуват годишнината от възкачването й на престола, заяви Daily Mail.

Отбелязва се, че херцогът и херцогинята на Съсекс дали обещание да се държат сдържано по време на празника, написа " Марица ". Според изданието двойката ще взе участие в публични събития. По-специално, те ще участват в катедралата „ Свети Павел ” на 3 юни за работа на благодарността.

Това е първото пътешестване на принц Хари и Меган Маркъл до Обединеното кралство с техния тригодишен наследник Арчи и щерка Лилибет, която скоро ще навърши една годинка.

Според изданието уредниците на празника се тормозят, че завръщането на херцога и херцогинята на Съсекс ще засенчи специфичния празник на Нейно Величество. Елизабет II се възкачва на трона на 6 февруари 1952 година Платинения празник на кралицата ще бъде маркиран през юни 2022 година Елизабет II ще стане първата кралица в историята на страната, управлявала 70 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР