Принц Хари и жена му Меган Маркъл явно не могат

...
Принц Хари и жена му Меган Маркъл явно не могат
Коментари Харесай

Хари и Меган напускат Ел Ей?

Принц Хари и жена му Меган Маркъл очевидно не могат да открият най-хубавото място, на което да се открият най-малко за няколко месеца. Херцозите, които поживяха в Канада, а в този момент – към момента - населяват милионерско имение в Бевърли хилс, към този момент имали нова цел: Ню Йорк.  Лос Анджелис им е стеснен – желаят да отлетят към Източния бряг, написа английската версия на  ОК!  Пак съгласно анонимния източник, Градът на ангелите към този момент не изглеждал толкоз атрактивен за някогашната актриса, която до неотдавна се надяваше, че Холивуд ще отвори необятно вратите си за нея, а той взе, че затвори поради пандемията.

„ Понякога се усещат като пандизчии – на никое място не могат да мръднат, без да бъдат последвани от папараците. Просто им се желае да сменят ситуацията, а в Ню Йорк може би ще бъдат малко по-анонимни “, твърдял информаторът от обкръжението им.

Но изданието Gossip Cop, което е профилирано в развенчаването на всевъзможни клюки, подлага на подозрение тази версия. Вярно е, че Хари и Меган наскоро подписаха контракт с Harry Walker Agency- да бъдат доброволци по време на пандемията, само че това едва ли ще ги спре. Още повече, че се чака през юли и август те да бъдат за шест седмици в Англия.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР