Принц Хари и херцогиня Меган постепенно се връщат към обществения

...
Принц Хари и херцогиня Меган постепенно се връщат към обществения
Коментари Харесай

Роклята на отмъщението ли? Защо нахраниха Меган за тоалета й

Принц Хари и херцогиня Меган последователно се връщат към публичния живот след раждането на второто им дете. В навечерието на Деня на паметта и Деня на ветераните, празнувани на 11 ноември, надлежно в Обединеното кралство и в Съединени американски щати, херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха на галавечерта Salute To Freedom Gala в музея Intrepid в Ню Йорк - събитие, което изобилства от звезди, в това число Джон Бон Джоуви. Галата има за цел да набере средства за активността и просветителните стратегии на музея, отдадени на хвърчене, ветроходство и проучване на космоса. Вечерта принц Хари връчи премията за " Безстрашна героизъм " на петима " военнослужещи, ветерани и фамилии на военни, претърпели невидими рани от войните ".

Меган Маркъл явно е подходила към стайлинга си за вечерта повече от деликатно. Тя избра блестящо алено - явно предпочитание да бъде видяна, с изключение на отпратка към цвета на мака - признакът на Празника на ветераните. Бе облечена с дълга до земята рокля от американската фешън къща Carolina Herrera. Дрехата е съчетана със сатенени обувки Giuseppe Zanotti с остри върхове и блестящи камъни, диамантени обеци, няколко гривни, висок кок и малко макче на едната презрамка. Роклята, макар очевидното самочувствие, с което госпожа Съсекс я носи, провокира разностранни реакции у стилната аудитория. Нека се опитаме да разберем какво в действителност се обърка, пише viewsofia.com..

Първо, плътната алена тъкан с лек искра явно е проектирана да резервира формата си, като по едно и също време ясно очертае силуета, само че това, съдейки по фотосите, не се получи. Вместо ефектна тясна пола, обрамчена от шлейф с басти и размер, цялото нещо наподобява на сбъркана математическа формула от възпитаник в 7 клас.

Твърде евентуално, дължината на долната пола е трябвало да бъде по-къса, което по някаква причина не е направено - отсам и дразнещите гънки към глезените. Дължината на по-обемната горна част също е някак несъобразена с височината на самата Меган - възприятието е, че е заела облеклото си от съседката по етаж, която обаче е десетина сантиметра по-висока.

Кройката в горната част също е надалеч от премисленото - шевовете в региона на гърдите на херцогинята са странни, талията наподобява изместена, а разрезът тъкмо над коляното, с изключение на като че ли не на място, по някаква негова си причина не оказва помощ на Меган да показва другояче мощната си страна - стройните крайници. Моделът е с тил, сходен на театралните костюми на балерините, и мощно издължена долна част, която идва да ни наведе на концепцията за бал и принцеса, обаче се усеща като самоцелен опит за резултат, какъвто всяка прохождаща стилистка би се пробвала да перпоръча на абитуриентка, която не знае тъкмо какво желае за бала, само че желае да е крепко. Проблемът, прекомерно евентуално, е в екипа на Каролина Ерера, който сигурно е имал положителни планове.  

Зрителите се оказаха смутени и от дълбокото деколте на алената рокля, което не пасва добре на тематиката на събитието. Меган евентуално мисли, че компенсира дефекта с аления мак на гърдите си, само че истината е, че той е на практика незабележим на фона на алената материя. Припомняме, че в Америка и във Англия брошка с мак се носи в памет на бойците, починали по време на войните. Символиката на мака е традиция, датираща от Първата международна война, когато Джон МакКрей написа стихотворението „ В полетата на Фландрия “, откакто губи непосредствен другар в борба. 

В мрежата изборът на Съсекс също е мощно подложен на критика. Освен от кройката, потребителите са смутени от очевидното предпочитание на херцогинята да показва допустимо най-бляскавия си имидж - то са усмивки, то са зъби, то са закачки. Някои показаха мнението, че Меган, сходно на починалата си свекърва принцеса Даяна, е решила да облече своя лична „ рокля на отмъщението “ - дръзка, откровена и символизираща новия й самостоятелен живот.

Други разясняват, че това алено на Меган е един тип " отговор " на брилянтния външен тип на херцогинята на Кеймбридж, която се появи на премиерата на кино лентата за Джеймс Бонд в рокля, която единомислещо беше приета за най-хубавата във вечерния гардероб на бъдещата кралица.

Дали госпожа Маркъл е избрала тоалета си с мисълта за свекървата или снаха си, или просто толкоз си може, оставяме на разсъжденията ви. Сигурни сме, че и вие като нас, сте, меко казано, съпрайзнати (нарочно го споделяме, на фона на тази непремерена стилова хвалба с неприятен завършек на Меган, не ни идва по-елегантен израз).  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР