Принц Хари да възстанови сумите, похарчени за него и семейството

...
Принц Хари да възстанови сумите, похарчени за него и семейството
Коментари Харесай

Джони от „Секс Пистълс”: Хари да върне парите

Принц Хари да възвърне сумите, изхарчени за него и фамилията му от държавната хазна, желае вокалистът на именитите „ Секс Пистълс ” Джони Ротън. „ Той не поставя никакви старания да оправи връзките си с кралската фамилия –  мисли само за себе си като цялостен лакомец. Тогава ще би трябвало да връща пари на английските данъкоплатци, които го устоят в Лос Анджелис ”, написа Ротън в новата си автобиографична книга „ Може да бъркам, може да съм прав ”.

Ротън и „ Секс Пистълс ” записаха през 1977 година антимонархическия шлагер „ Бог да пази кралицата ”, в който пееха  „ Бог да пази кралицата, този фашистки режим ” и „ Тя не е човешко създание ”. Но Джони очевидно към този момент е станал същински монархист. „ Знам, че това което споделям е неприятно, тъй като Хари не е избирал да се роди подобен, само че той кара хората да се настройват против него и да го ненавиждат. А можеше да постъпи доста по-добре ”, уверен е Ротън, представен от " Дейли мейл ".

За никого на Острова не е загадка, че парламентаристът Норман Бейкър пресметна какъв брой струват на бюджета от 2018 година насам харчовете за принц Хари и Меган Маркъл - 44 милиона паунда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР