Принц Чарлз не е виждал на живо семейството си от

...
Принц Чарлз не е виждал на живо семейството си от
Коментари Харесай

Чарлз тъгува за внучетата

Принц Чарлз не е виждал онлайн фамилията си от месеци и в този момент признава, че внуците му към този момент доста му липсват. Бъдещият крал се включи от вкъщи си Бъркхол, където е изолиран от няколко седмици със брачната половинка си Камила, херцогинята на Корнуол, и показа за компликациите, подбудени от пандемията.

„ Ситуацията е доста тъжна и изцяло разбирам за какво толкоз доста хора за смутени. Всички поддържат връзка с околните си по телефона и онлайн, само че не е същото. Не съм се виждал очи в очи с татко ми и внуците ми от месеци. Искам просто да ги прегърна “, разяснява принцът пред SkyNews.

Чарлз изрази вярата си скоро всички фамилии още веднъж да могат да се съберат. Той признава, че прави всичко допустимо да помогне това да се случи по-бързо, само че по метод, който няма да заплаши живота им.

„ Последните два месеца бяха в действителност тежки. Знам, че доста хора изгубиха близки и другари и даже нямаха опцията да се сбогуват с тях. Аз имах невероятния шанс да преживея болестта извънредно леко, само че съчувствам на всички, които са боледували. За това и няма да се откажа, до момента в който не намеря метод да се измъкнем от тази обстановка “, добави принцът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР