Принц Чарлз, 71 г., и херцогинята на Корнуол, 73 г.,

...
Принц Чарлз, 71 г., и херцогинята на Корнуол, 73 г.,
Коментари Харесай

Кралското семейство честити празниците по дънки

Принц Чарлз, 71 година, и херцогинята на Корнуол, 73 година, пуснаха формалната си коледна картичка за 2020 година, като избраха фотография, направена в градините на Брикхол през есента. На нея принц Чарлз е прегърнал Камила и двамата се усмихват в цъфналите градини. Принц Чарлз и Камила се появиха повърхностно облечени, а херцогинята избра да носи дънки с розова риза и черен блейзър.

Дворецът Кенсингтън също удостовери, че появилата се фотография на херцога и херцогинята на Кеймбридж с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис е формалното коледно издание на фамилията за 2020 година Споделяйки изображението в обществените медии, Дворецът написа: Херцогът и херцогинята са щастливи да споделят новата фотография на фамилията, която е коледната им картичка тази година, написа " Дейли Мейл ".

Изображението беше споделено онлайн от кралски почитател по-рано тази седмица. То демонстрира фамилията в уютни зимни облекла с най-голямото дете принц Джордж на седем години, седнало до татко си принц Уилям.

Петгодишна принцеса Шарлот седи в скута на майка си Кейт Мидълтън, облечена в джъмпер на Ралф Лорън, до момента в който най-младият - принц Луис, се е сгушил сред родителите си.

Към фотографията има благопожелание: „ Пожелавам ви доста щастлива Коледа и Нова година “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР