Примката около Боксьора се затяга все повече. ГДБОП е по

...
Примката около Боксьора се затяга все повече. ГДБОП е по
Коментари Харесай

Напрегната гонка и шокиращо разкритие в Братя

Примката към Боксьора се стяга от ден на ден. ГДБОП е по петите му в търсене на улики от нощта на убийството на Лина. Той обмисля бягство, само че Денис го стопира с уверението, че по този начин единствено ще утежни нещата. Бизнесменът дава заричане, че ще пази гърба на Димитър, както и да се развият събитията. Следователите, обаче, са доста покрай най-важното доказателство. Притиснат до стената, Боксьорът подвига на крайник полицията с напрегната гонка. Ще успее ли да се измъкне с мотора си или ще го заловят?

Борис пробва да се почисти изцяло от медикаментите, които взима против своите паник офанзиви. Спирайки внезапно хапчетата, той се усеща все по-зле физически и му е мъчно да управлява нервите си. Двамата с Лора отиват в обичания си ресторант, само че се натъкват на непредвидена компания. Кого ще видят и за какво напрежението ескалира по най-изненадващия за всички метод?

Мая е все по-мнителна към държанието на брачна половинка си Велин. Тя го хваща няколко пъти в неистина и даже стартира да го подозира в невярност. Наранената жена е решена да потърси съвет, само че къде ще го откри и какво шокиращо разобличаване ще направи там?

Въпреки обтегнатите си връзки с Вики, брат й Борис упорства за диалог, в който още веднъж се пробва да я защищити от Боксьора. Той й споделя за следствието против Димитър Йорданов с съмненията, че е забъркан в гибелта на нейната другарка Лина. Вики е объркана и обезверена, към този момент няма доверие на никого. Кой е тайният очевидец на срещата сред брат и сестра и какво ще предприеме? Симо също е замесен в машинациите на хората на Денис, които ловко се възползват от неговите компютърни умения, принуждавайки го да фалшифицира разнообразни документи. Ученикът е единственият човек, на който Виктория може умерено да показа всичките си страхове. Двамата младежи търсят излаз от кашата, в която са се забъркали - ще го открият ли в точния момент?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР