Примата се отказвала от активната си певческа изява, твърдят от

...
Примата се отказвала от активната си певческа изява, твърдят от
Коментари Харесай

Моментът настъпи! Лили Иванова спира концертите

Примата се отказвала от дейната си певческа изява, настояват от близкото й обграждане

Лили Иванова стопира с концертните си изяви , разкриват нейни близки, написа България Днес. Въпреки че последният й концерт на 4 декември в столичната зала Арена Армеец не бе умислен, нито обявен като сетен, естрадната певица все по-често споделяла, че е време да се отдръпна от сцената.

Наскоро тя споделила, че вероятността да спре да пее към този момент е напълно действителна. Примата не прецизирала по кое време това ще се случи, само че от интонацията й ставало ясно, че огромният край на неповторимата й кариера може би ще настъпи в края на тази година.

Изпълнителката на „ Ветрове “ от няколко години не е в онази супер физическа форма, която поддържаше с желязна вола десетилетия наред. Възрастта към този момент си казвала думата. Примата все по-често поглеждала към текста и нотите на песните, издават нейни другари от гилдията. Освен това в последно време станала по-раздразнителна и се оплаквала, че от високите токчета я болят краката.

В дома си все по-често обувала маркови маратонки или чехли, до момента в който преди даже у дома не си разрешавала равни подметки . Тя обаче щяла да продължи със студийните записи.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР