Примата на българската естрада Лили Иванова може и да се

...
Примата на българската естрада Лили Иванова може и да се
Коментари Харесай

Голям шок за Лили Иванова, какво стана

Примата на българската сцена Лили Иванова може и да се е изолирала в зоната си на комфорта, само че от време на време и до нея доближава тъмната реалност. Певицата е изпаднала в потрес от вестта, че кучето на нейната обичана, въпреки и към този момент някогашна икономка, Мария, е било убито преди няколко дни. 

70-годишната Мария напусна преди няколко месеца дома на поп иконата. Смъртта на мъжа на Мария и грижата за внуците принуждават стопанската система на певицата да се засели в къщата на починалия си брачен партньор в софийското село Яна. За да се защищити от честите нападения на крадци, Мария си взела бялото куче Шаро, което да пази от крадци огромния двор, написа столичен всекидневник.

Преди няколко дни стопанката му го разкрила в мъка. Паникьосаната Мария съумява да повика комшии на помощ, с цел да откарат кучето до най-близкия ветеринарен кабинет, само че още преди да го качат в колата, Шаро умрял. Малко преди този момент животното повърнало храна, в която имало карфици.

Бившата икономка на примата се поболява от тъга по домашния си любим, само че намерила сили да вдигне телефона и да опише през сълзи на Лили за убийството. Звездата толкоз се разстройва от мъчителната гибел на Шаро, че едвам довършила диалога.

" Лили е доста привързана към Мария, която я завоюва вечно със своята преданост, деятелност и лоялност. Лили е пословична с любовта си към домашните любимци. Тя дълго време не можеше да прежали бялото си пуделче Топси. Едва неотдавна си взе друго кученце и го обожава ", разкриват хора от близкото обграждане на звездата.

Певицата дала обещание на икономката си цялостно подпомагане убийците на кучето да бъдат открити и осъдени. Мария допуска, че убийството е дело на локални апаши.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР