Приложението за споделено пътуване Uber влиза в нова, неприсъща за

...
Приложението за споделено пътуване Uber влиза в нова, неприсъща за
Коментари Харесай

Uber ще позволи на потребителите в Онтарио да поръчват трева

Приложението за споделено пътешестване Uber влиза в нова, неприсъща за него до този миг роля. След като бизнесът на американците срещна отпор от локалните управляващи и таксиметрови компании на доста места по света, още преди години част от него се трансформира и стартира да се занимава с доставки на храна. Услугата се назовава Uber Eats и работи в доста страни, където доставя храна от заведения за хранене и магазини.

Говорител на Uber декларира пред Reuters, че от идната седмица потребителите на Eats в Онтарио, Канада, ще могат да поръчват и канабис посредством услугата. Доставките ще бъдат взимани от колегата Tokyo Smoke, занимаващ се с легална продажба на неразрешената в доста други страни субстанция. Канада обаче легализира марихуана за забавление през 2018 година

На въпрос дали Uber обмисля разширение на интервенциите с доставката на сходни вещества отвън Онтарио, от компанията дават отговор: „ Ще продължим да следим деликатно регулациите и опциите на всеки пазар. И защото локалните и федералните закони се развиват, ще проучим благоприятни условия с търговци, които оперират и в други райони. "

Преди време основният изпълнителен шеф на Uber Дара Хосровшахи съобщи, че компанията ще обмисли доставката на трева в Съединени американски щати, в случай че канабисът бъде декриминализиран на федерално равнище.

Повече софтуерни вести са налични в рубриката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР