Приложение без бъгове не съществува и вероятно никога няма да

...
Приложение без бъгове не съществува и вероятно никога няма да
Коментари Харесай

Напишете the1975..com в търсачката на Google за Android, за да видите нещо неочаквано

Приложение без бъгове не съществува и евентуално в никакъв случай няма да има. Не е извънредно даже най-добре шлифованият програмен продукт да извади неточности понякога и този път това е приложението Гугъл на Android . Когато търсите избрани уеб страници с два точки, предхождащи.com, приложението ви демонстрира вашата входяща SMS поща, тъкмо по този начин, както би се получило със поръчката „покажи моите текстови съобщения“.
Грешката е открита от консуматор на Reddit , който погрешно е въвел URL адреса на уеб страницата в неговия Pixel. Вместо да изпише „the1975.com“, потребителят прибавя спомагателна точка и търси „the1975..com“. До огромна степен за негова изненада, страницата продължава с проявлението на входящата поща на SMS известията, а не уеб страницата.

„Въвеждането на текста в Гугъл Assistant даде същият резултат и незабавно ме пренасочи към входящата си поща“, споделя той.

Някои разновидности на буквите като „the1975. com“ наподобява имат същия резултат, до момента в който други не. Във форума някои консуматори споделят, че могат да възпроизведат грешката, употребявайки основната дума „Vizela Viagens“, нещо, което други не могат да създадат.

Приложението Гугъл постоянно е в положение да ви демонстрира вашите текстови известия и наподобява, че нещо в синтаксиса го подлъгва, че мислите, че издавате командата „Покажи ми моите текстови съобщения“. Освен това, приложението също по този начин изисква нужните позволения за вярното действие на опцията. Това обаче ви демонстрира единствено няколко настоящи текста, които не постоянно са подредени по последователен ред. Можете да четете единствено известията в приложението и откакто докоснете бутона за отговор, ще бъдете отведени до общоприетото SMS приложение на телефона.

Като цяло, половината от хората, за които приказвах, са имали опция да виждат входящата си поща, а другата половина са пренасочени към действителния уеб страница. Вие измежду кои сте?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР