Приключих работа в кметството и около 17,20 часа отивах към

...
Приключих работа в кметството и около 17,20 часа отивах към
Коментари Харесай

От Сега: Трагедия В Морето Край Ахтопол Пред Очите На Кмета! Приятелката Му Е В Сълзи, Вадят Трупа На Иво

„ Приключих работа в кметството и към 17,20 часа отивах към пристанището да беседвам с риболовците, когато видях индивида в морето. Морето е бурно, усещах, че ще стане случай. Веднага се обадих и към мястото потеглиха полиция и пожарна. През това време чиновници на кметството бяха край брега, с цел да ревизират накъде се движи мъжът. Всички реагираха в точния момент “, описа кметът на Ахтопол Станислав Димитров пред БургасИНФО. За злощастие морето изхвърлило тялото на индивида към час по-късно. Трупът му изплувал на брега под Гръцкото учебно заведение, в залива Свети Георги.

Местни поданици допускат, че кайт сърфистът е усетил, че морето е бурно и е тръгнал да се връща към Ахтопол, само че в борбата с вълните силите са го напуснали. По неофициална информация той се споделя Иво и е от София. Бил е в Ахтопол с приятелката си, която ридаела неутешимо след нещастието.

„ Тук постоянно по това време на годината се събират кайт сърфисти от вътрешността на страната. Търсят мощни чувства, не са проведени, няма надпревари. Всеки обаче би трябвало да познава особеностите на морето “, разясниха локални поданици пред БургасИНФО.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР