Приключи записването на новоприетите студенти по държавна поръчка в Икономически

...
Приключи записването на новоприетите студенти по държавна поръчка в Икономически
Коментари Харесай

Всички места по държавна поръчка в Икономически университет – Варна са запълнени

Приключи записването на новоприетите студенти по държавна поръчка в Икономически университет – Варна. Кандидатстващите за образователната 2023/2024 година във висшето учебно заведение са доста повече от избраните места. Засилен интерес към предлаганата просветителна услуга е регистриран още по време на ранния банкет, когато са заети над 50% от квотата за държавна поръчка в образователно-квалификационна степен (ОКС) " бакалавър “. Това оповестиха от образователното заведение за Varna24.bg.

Най-желаните специалности на ранен банкет са: " Дигитални медии и ПР “, " Счетоводство и одит “, " Информатика и компютърни науки “, " Икономика и търговия “ и други При главния банкет измежду най-желаните специалности са: " Маркетинг “, " Международни стопански връзки “, " Финанси “, " Логистика “ и други В отдалечена форма на образование най-търсени са специалностите " Икономика и търговия “, " Финанси “ и " Индустриален бизнес и предприемачество “. Сериозен интерес има и към специалностите с преподаване на британски език " Бизнес и мениджмънт “ и " Международен бизнес “.

За най-предпочитаните специалности се конкурираха по повече от 10 – 12 кандидат-студенти за едно място.

Ръководството на ИУ – Варна работи за оптимално угаждане на покачвания интерес. Продължава кандидатстването и записването на кандидат-студенти за всички специалности в ОКС " бакалавър “ в заплатен банкет, постоянна и отдалечена форма на образование.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР