Приключи заключителния етап Тракийски меч на силите за специални операции

...
Приключи заключителния етап Тракийски меч на силите за специални операции
Коментари Харесай

Специалните сили с мащабно учение пред погледа на Бойко...

Приключи заключителния стадий " Тракийски меч " на силите за специфични интервенции на страните-членки на самодейността В-9 от Югоизточна Европа. Демонстрацията се организира на образователен полигон " Ново село " и беше следена от премиера Бойко Борисов с командирите на спецсилите, военните аташета на държавите-участнички и посланици.
" България води уравновесена политика на мир, на дружба и на съдействие на Западните Балкани. За първи път в учението вземат участие всички страни – Съединени американски щати и 9 балкански страни, което демонстрира доста добра съгласуваност и уеднаквяване на тактическите дейности. " Това съобщи министър-председателят.

В отговор на журналистически въпрос министър председателят разяснява, че Народното събрание към този момент одобри на първо четене пакета от закони за хората с увреждания. " Видяхте и бюджета – 150 милиона лв. в допълнение. Това, което сме поели като ангажимент, се прави в период ", сподели още Борисов. " В рамките на демокрацията не мога да кажа кой да стачкува и кой не. Това, което сме приели, Министерският съвет и Народното събрание, обещаното е изпълнено в цялостен размер, в пъти повече, в сравнение с по време на ръководство на Българска социалистическа партия “, добави министър председателят./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР