Приключи поредният син сезон, през който отчаянието и спорадичните мигове

...
Приключи поредният син сезон, през който отчаянието и спорадичните мигове
Коментари Харесай

Значението на думите

Приключи следващият " наследник " сезон, през който отчаянието и спорадичните мигове на благополучие, още веднъж бяха неизменима част от всекидневието на всеки уважаващ себе си левскар. Макар, че по този начин жадуваното отличие още веднъж се изплъзна от ръцете на столичния гранд, наченките на оптимизъм са изцяло основателни.

Част от главните футболисти към този момент разкриват същинските си качества, а игровият образ придобива един лицеприятен тип , с който може да се търси и едно малко по-достойно присъединяване в европейските клубни шампионати.

 Многото лица на Габриел Обертан
Многото лица на Габриел Обертан

Доста е безплоден пред противниковата врата

И до момента в който на терена мотив за усмивки има, то обстановката е радикално друга, когато става въпрос за ръководството на Левски . И по-специално несъответствията, които много постоянно чуваме от устата на изпълнителния-директор на клуба - Красимир Иванов.

Появата му на " Георги Аспарухов " бе изненадваща, а сърпрайзът също толкоз огромен, когато получи и безспорната власт в софийския отбор . В това несъмнено няма нищо неприятно, стига този човек да притежаваше нужната мощ за това.

Г-н Иванов има мениджърски качества и съумява да борави ловко с финансите и организацията на клуба. Не по този начин стоят нещата, когато го забележим в деяние и по спортно-техническата материя. Необходимо е час по-скоро да бъде открит съответен спортен-директор , който да внесе ред във възцарилия се футболен безпорядък на " Герена ".

 Джерард Бътлър: Насладих се оптимално на вашето постоянно дерби
Джерард Бътлър: Насладих се оптимално на вашето постоянно дерби

" Аз бях в средата и също виках " Само Левски, единствено Левски "

Красимир Иванов не съумя да се превъплъти в тази си роля , а последните му дейности са задоволително явен знак за налегналата го управническа безпринципност.

За да бъдеш на тази позиция, от значително значение е да бъдеш прям с подопечните си и почитателите. През последните месеци обаче в Левски се наслушахме на добре скалъпени истории, в сравнение с истини.

И в случай че за всичко това до момента се запазваше някакво тактично безмълвие, то казусът " Васил Панайотов " несъмнено буди терзание.

Нека бъдем откровени, не е обикновено да има такова разминаване сред думите на шеф и футболист . До последно слушахме от Иванов по какъв начин този състезател е извънредно значим за отбора и към този момент няколко месеца имал оферта за контракт, върху която да размишлява.

А какво се получи в последна сметка!?

 Даниел Боримиров: Делио Роси да приказва повече за Левски, има какво да каже
Боримиров: Роси да приказва повече за Левски, има какво да каже

" Юношите би трябвало да получават повече игрови минути в първия тим "

На Панайотов се наложи да показа тъгата си по малкия екран , с цел да разберем всички, че до този миг въобще не е получавал предложение за нов договор.

Предполага се, че сходен е и казусът с Роман Прохазка, който ще напусне клуба, а прочувствената му разлъка, накара мнозина най-накрая да оценят уместно сърцатия словак.

Разбира се, не е съдбовно да изгубиш даден състезател, разочароващ е метода, по който го правиш . Евентуалната неналичието на Панайотов и сигурната такава на Прохазка, няма да се усети толкоз футболно, колкото чисто човешки . И двамата са персони, с които сегашният Левски се асоциираше. А постъпваш ли с тях по този начин, значи или не уважаваш клуба или грам не разбираш неговата философия.

 Фенове на Левски нападнаха началник в клуба поради Васил Панайотов
Фенове на Левски нападнаха началник в клуба поради Васил Панайотов

Красимир Иванов излъга, че на халфа е препоръчан нов контракт

Време е Красимир Иванов да направи своята равносметка за всичко, което е направил за спортно-техническата част от ПФК Левски. Н ека осъзнае, че от време на време футболът е не просто бизнес , а играчите не са елементарни служащи, които може елементарно да манипулираш със сладки обещания. Нужни са истини и дейности!

 Георги Иванов: Разочарован съм от Левски, мъчно могат да накарат човек да гледа техен мач
Георги Иванов: Разочарован съм от Левски, мъчно могат да накарат човек да гледа техен мач

" Няма по какъв начин да се върна в клуба "

В този миг, най-правилният ход на изпълнителния-директор ще бъде, в случай че отстъпи тази част от ръководството, на потвърдено футболен човек . Шеф, който да бъде гласа на играчи и треньор пред " огромните босове ". Да схваща тънкостите на занаята и да има ясна визия за бъдещото развиване на " синята " селекция.

А откри ли Иванов тази персона и успее ли да работи в естетика и съгласие с нея, то Левски може да направи още една положителна крачка в своето футболно възобновление.

Всичко останало ще бъде следващо обезценяване на смисъла на думите!

 Васил Панайотов и сътрудника му се срещнаха с управлението на Левски
Панайотов и сътрудника му се срещнаха с управлението на Левски

Бъдещето на футболиста излиза наяве до няколко дни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР