Приключи ограничената процедура за възлагане на обществена поръчка за производство

...
Приключи ограничената процедура за възлагане на обществена поръчка за производство
Коментари Харесай

Избраха доставчика на тръби за газовата връзка с Гърция

Приключи лимитираната процедура за възлагане на социална поръчка за произвеждане и доставка на тръби за създаване на междусистемната връзка Гърция-България, оповестяват от плановата компания " Ай Си Джи Би " АД.

От компанията показват, че процедурата за възлагане на публичната поръчка е била оповестена в края на 2017 година и се е провела като лимитирана процедура в две етапи - прелиминарен асортимент и подаване на предложения.

В първата фаза на процедурата заявки за присъединяване са постъпили от 11 претенденти, като до втора фаза са били позволени трима - Erciyas Celik Boru Sanayi A.S., Топливо -2 ЕООД и Corinth Pipeworks Industry S.A. И тримата поканени претенденти са подали предложения във втората фаза на процедурата.

От " Ай Си Джи Би " АД показват, че след техническа оценка е било открито, че техническото предложение на участника Corinth Pipeworks Industry S.A. подхожда напълно на техническата спецификация.

В хода на процедурата участникът Erciyas Celik Boru Sanayi A.S е уведомил възложителя, че не може да удължи периода на годност на офертата, заради което е бил изключен от по-нататъшно присъединяване. Другият участник Топливо -2 ЕООД е подал техническо предложение, което не покрива изцяло условията на техническата спецификация, заради което е било взето решение да не се позволява до техническа оценка.

Процедурата по доставка на тръби е една от двете най-важни публични поръчки, които обезпечават старта на строителството за създаване на междусистемната газова връзка Гърция - България, акцентират от компания " Ай Си Джи Би " АД и допълват, че договорът ще се извършва за интервал от дванадесет месеца, като първите доставки би трябвало да се осъществят до четири месеца от пускане на контракта. Доставката е предопределена за цялото трасе на газопровода, както на територията на България, по този начин и на територията на Гърция.

Стойността на контракта е 58 229 759,16 евро. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР