Приключенският център в Белоградчик предлага нова игра сред скалите на

...
Приключенският център в Белоградчик предлага нова игра сред скалите на
Коментари Харесай

В чест на Илон Мъск! Приключенска игра на Белоградчишките скали

Приключенският център в Белоградчик предлага нова игра измежду скалите на града в чест на създателя на " Тесла " (Tesla)  Илон Мъск. Това описа пред Българска телеграфна агенция Евтим Стефанов, създател на Adventure Center Белоградчик. 

Вдъхновени от желанието на Мъск да посети Белоградчик, създателите на играта от локалния авантюристичен център са подготвени да съберат средства за самолетен билет на Мъск, с цел да пристигна в града.
-->
На повърхност от близо 100 декара измежду неповторимите скални формирания на Белоградчик, датиращи от преди повече от 220 млн. години, играчите могат да се включат в " Портал за извънгалактически пътувания ". Порталът разкрива света на алените туркулаци, чието име е въодушевено от локалното население турлаци и именитите за района върколаци.

Целта на играчите е да на намерят меча на галактическия странник, обхождайки скалите, и да се възкачат на престола на алените туркулаци. Играта е подобаваща за посетителски групи, които имат повече от час и половина, с цел да се разходят по забавен метод измежду скалите.

Приключенският център в града предлага още полети с балон, панорамни издигания с балон, разходка с електрически колела, комбинирани завършения като вино и колело, двойна езда, разходки с драконови лодки в Рабишкото езеро, както и с моторна лодка на Дунава.

Центърът е сътрудник по план " Колело и Вино ", финансиран по програмата за трансгранично съдействие на Европейски Съюз Interreg IPA CBS, изпълняван взаимно от партньорски организации в България и Сърбия.

Целта на плана е развиването на велосипеден и винен туризъм. В рамките на този план са създадени три винени маршрута, а гостите на Белоградчик могат да се насладят, с изключение на на велотуризма, и на повече oт десет  винарски мазета от Северозападния регион на България и други 18 в Сърбия.  Трите маршрута, които оферират дегустация на вино са: Дунавският винен път, Тимочки винен път и маршрутът " Спа и Вино ". 

Участието на локалните мазета цели популяризирането най-много на сортове виновност, присъщи за района. Такъв вид е родната гъмза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР