Приказката за Григор Димитров на US Open приключи на полуфинала.

...
Приказката за Григор Димитров на US Open приключи на полуфинала.
Коментари Харесай

Медведев спря Гришо на полуфинала

Приказката за Григор Димитров на US Open завърши на полуфинала. В него той загуби с 6:7 (5), 5:7, 3:6, от №5 в света Даниил Медведев. Въпреки, че се оплакваше от травми поради многото изиграни мачове това лято руснакът устоя на мощната игра на Григор и се класира за първи път за край в шампионат от Големия шлем.

В първия сет двамата си размениха по един пробив. Вкрайна сметка се стигна до тайбрек в който шанса покри Медведев за 7:5, след час игра. Вторият сет стартира с пробив на Григор. След това обаче Димитров направи серия от непредизвикани неточности и Медведев поведе с 3:1. Спадът в играта на Гришо свърши с 2 бързи гейма на неговата сметка за 3:3. След 4:3 за руснака се стигна и до 4:4. Медведев сподели повече резистентност в дългите разиграванията, а и шанса му оказа помощ да вземе втория сет с 6:4 отново за час. В третия Медведев проби за 3:1, а след това повиши на 4:1. При 2:5 Григор избави два мачбола, а по-късно направи 3:5. Медведев въпреки всичко си взе подаването, а с това и мача. 

Въпреки загубата Гришо сподели, че възстановява формата и играта, която сме привикнали да виждаме от него. Полуфиналът на US Open ще го изстреля от 78-о място преди началото на шампионата в ранглистата до 25-о от идния понеделник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР