приказката на Аякс в Шампионската лига продължава с пълна сила. Холандският

...
приказката на Аякс в Шампионската лига продължава с пълна сила. Холандският
Коментари Харесай

Аякс на крачка от финал в Шампионска лига

приказката на Аякс в Шампионската лига продължава с цялостна мощ. Холандският отбор реализира победа с 1:0 в гостуването си на Тотнъм Хотспър в първи мач от полуфиналите в Шампионската лига. Безценното попадение за амстердамци пристигна след 15 минути игра, когато Дони ван де Беек бе открит непокрит сред куп бранители „ в бяло ” и от близко матира Юго Лорис, с цел да донесе по този начин скъпия триумф за отбора от Холандия.

Отборът на Аякс впечатли със зрялата и прелестна игра при визитата на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм ”, като бе по-добър в огромна част от хода на срещата. Голям удар за Тотнъм бе насилствената промяна за Ян Вертонген в края на първото полувреме, който си удари ужасяващо главата в гърба на Тоби Алдервайрелд и трябваше да напусне благодарение на медицинските лица на лондончани, откакто не съумя на личен ход.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Това бе и първа загуба за Тотнъм в новия му дом, откакто преди няколко дни и Уест Хем надви над „ шпорите ” във Висшата лига. По този метод Аякс взе преимущество преди реванша, като е " една стъпка " по-близо до финалната среща в ШЛ, която ще се изиграе на 1-и юни в испанската столица Мадрид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР