Приемният син на холивудските актьори и бивши съпрузи Анджелина Джоли

...
Приемният син на холивудските актьори и бивши съпрузи Анджелина Джоли
Коментари Харесай

Виетнамският син на Бранджелина стана художник

Приемният наследник на холивудските артисти и някогашни съпрузи Анджелина Джоли и Брад Пит стана художник, заяви извънредно изданието Page Six. 19-годишният осиновен от тях Пакс Тиен Джоли-Пит не желаел да спекулира с имената на известните си родители и се показва под псевдонима Embtto, като се готви да покаже за пръв път своите творби на галерия в Тел Авив. Изданието отбелязва, че младият създател работи в смесена техника и употребява както цифрови, по този начин и обичайни формати. Източници дефинират картините му като нереални и прецизират, че не попадат в NFT формат. За Пакс рисуването не било просто занимание, а той имал желание да се занимава съществено и професионално с изобразително изкуство.

Така Пакс потегля по стъпките на фамозния си баща-осиновител, въпреки че не се схваща изключително добре с него. През септември предходната година Брад Пит и музикантът Ник Кейв откриха взаимна галерия със световноизвестния английски художник Томас Хаусаго във финландския град Тампере. Посетителите на Музея на изкуствата „ Сара Хилден “ имаха опция до 15 януари да видят скулптурите на холивудския ас, направени от гипс, транспарантен силикон, муниции. Първата пластика, която артистът в миналото е направил, се назовава House A Go Go (2017) и съставлява 46-сантиметрова комбинация от дървени парчета. Брад Пит – един от най-многостранните кино артисти на нашето време, е значително самообразован, само че извънредно мощен гений в изобразителното изкуство, акцентират от музея. Творбите на Пит имат ексцентрични заглавия: „ Самонанесена огнестрелна рана в къщата “, „ Целейки се в теб, видях себе си, само че този път беше прекомерно късно “, „ Робувайки на нашите пороци “, „ Държачи на свещи за обичани хора “ и така нататък Художничката и дизайнер ДеБран Трю разяснява пред уеб страницата TMZ творчеството на Брад Пит: „ Той е същински художник, който твори със пристрастеност и мотивация. Неговата отдаденост към делото е вдъхновяваща “.

19-годишният Пакс не обича да попада в светлината на прожекторите, само че през ноември беше видян на шопинг с майка си из Лос Анджелис. През 2021 година роденият във Виетнам юноша приключи лицей, само че съгласно таблоида Sun предпочел да не участва на церемонията под дипломирането, с цел да избегне папараците.  

Анджелина Джоли и Брад Пит оповестиха връзката си през 2006 година, а 8 години по-късно се ожениха. През 2016 година актрисата подаде документи за бракоразвод. Повод за разрива стана скандал на звездната двойка на борда на частен аероплан, когато пияният Брад съгласно изказванията на Анджелина блъснал най-големия наследник Мадокс. Пит и Джоли имат три осиновени деца – Мадокс, Пакс и Захара, и три биологични – Шайло и близнаците Нокс и Вивиан. Съдебната борба сред съпрузите за попечителството над децата продължава. По-рано този месец беше оповестено, че Брат Пит прави „ крачка обратно “ от Холивуд. Той продаде контролния пакет акции на своята продуцентска компания Plan B Entertainment и съгласно медии оттатък океана възнамерява да се отдръпна от киното и да заживее във Франция.

Представянето под псевдоним е постоянно прилаган ход от децата на известните. Page Six извънредно заяви през 2021 година, че синът на Мадона и Гай Ричи – Роко Ричи, продава под псевдонима Rhedd своя въодушевена от Банкси творба, която визира „ фиксацията по звезди и марки “.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР