Приемам тази покана като оценка за постигнато от България по

...
Приемам тази покана като оценка за постигнато от България по
Коментари Харесай

Гешев иска стратегия срещу корупцията в ЕС

Приемам тази покана като оценка за реализирано от България по механизма за съдействие. Това сподели новият основен прокурор Иван Гешев по време на полемиката в Брюксел за основаване на обща европейска тактика за битка с корупцията и проведената престъпност.  

Създаването на обща европейска тактика за битка с корупцията и проведената престъпност е с особена значимост и с настоящо значение предвид на засилените темпове на миграция, съобщи Гешев.

Улесняването посредством тези процеси на транснационалната престъпност изправя пред съществено тестване освен службите за сигурност, само че и правоприлагащите органи, добави той

Успешното интернационално съдействие с Европол и Евроджъст е в основата на повече от 10 интернационалните организации, извършени под управлението на Специализраната прокуратура, сред които е първата интервенция в Европейския съюз против парични преводи по метода " хавала ", посочи Иван Гешев.

Най-ефективен от механизмите за правосъдно съдействие е директният контакт сред правоохранителните и правоприлагащите органи освен в границите на Европейския съюз, само че и отвън него, сподели още новият основен прокурор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР