Приех поканата на президента като член на БСП, но ще

...
Приех поканата на президента като член на БСП, но ще
Коментари Харесай

Весела Лечева каза остава ли редовен министър

Приех поканата на президента като член на Българска социалистическа партия, само че ще отклоня такава за постоянен министър от ГЕРБ. Tова сподели служебният министър на спорта Весела Лечева за " Денят онлайн ".

По думите ѝ обезпокоителен факт е петото място на Българска социалистическа партия на изборите. " Партията трайно играе второстепенна роля. Това приказва доста неприятно за управлението, то не съумя да разбере какво желае българският гласоподавател. Оценката я дадоха българските жители. Те нямат доверие на настоящето управление на Българска социалистическа партия, то наподобява самодоволно. Няма разбор за резултатите от изборите, отговорни също няма. Това е безконтролно отношение. Винаги съм се борила за това тази партия да ръководи страната ", съобщи тя. 
-->
Според нея зимните спортове би трябвало да се развиват у нас и Витоша да стане притегателна мощ за софиянци. " Българските жители би трябвало да имат опция да спортуват интензивно там, като се лимитират безконтролните градежи за сметка на спортните уреди. Няма по какъв начин такива, строени през 50-те и 80-те години, още да стоят. Природата би трябвало да бъде предпазена - по-добре да се качват в планината с въжени линии, а не с коли и рейсове ", уточни Лечева. И добави, че има всеобщо предпочитание да се построи съвременно спортно оборудване в Борисовата градина.

" Teпърва следва издаване на позволения за градеж. Ако има необходимост да се секат дървета, би трябвало да се засадят три пъти повече ", безапелационна е тя.

Министърът счита, че в НС има конструктирвен звук, който е в унисон с упованията на българските жители. " Хората би трябвало да усещат, че има работещо държавно управление, тъй като е мъчно да работи длъжностен кабинет да работи без него, в една парламентарна република. Твърдо се надявам, че ще има служебно държавно управление със солидно болшинство в дълготрайна вероятност. Ще работим до сформиране на постоянно държавно управление, като сме оптимално виновни и ефикасни. Работим с бързи темпове, в открит разговор със спортните асоциации ", разяснява Лечева. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР