Приех оставката на Цветанов, защото това беше и негово решение,

...
Приех оставката на Цветанов, защото това беше и негово решение,
Коментари Харесай

Борисов за оставката на Цветанов: Няма трети вариант!

" Приех оставката на Цветанов, тъй като това беше и негово решение, само че и тъй като доверието в нас е спаднало. Няма трети вид, разновидностите бяха - напуща управителните постове в партията, стопира да се изявява по медиите и остава да работи в централата, той това не го избра и напусна напълно. " Това съобщи министър председателят Борисов откакто свика през днешния ден по обед съвещание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Цветанов стартира през вчерашния ден версията, че е предложил два разновидността в тричасов диалог с премиера за бъдещето си в партията, а Борисов предложил трети.

Избирането на негов заместител е работа на централата и на конгреса, разяснява Борисов и посочи, че конгрес ще бъде свитан на 7 юли.  С двама заместници, ще се оправя и с премиерските си отговорности, добави той.  Началникът на кабинета на Борисов, Румяна Бъчварова ще бъде освободена освен от административните, само че и от партийните си постове, защото следва да замине като дипломат в Израел. По закон дипломатите, изключително на водещи постове, би трябвало да са деполитизирани. На нейното място ще бъде назначена Деница Желева, доскорошен интернационален консултант на министър-председателя.

Анализът за тези избори е, че успеха е безапелационна и с оставките в Българска социалистическа партия. Когато си победител - е задоволително да си мълчиш. Резултатите са положителни, съобщи Борисов в коментар за представянето на партията на евровота.

" Не може в Ямбол, Плевен и Добрич да създадем всичко, и отново да не спечелим изборите. Исках през днешния ден, преди да се прибера, да ги успокоя, че който си прави работата, ще продължи да си я прави. Ще основа и орган за надзор вътре в партията за сигнали, тъжби и т.н. Видяхте какво се случва, когато някой сочи тавана и си разрешава такива неща ", безапелационен бе Борисов.

На въпроса дали Цветанов ще му липсва по време на изборите, Борисов съобщи: " Дайте да приказваме съществено по този въпрос ".

" Винаги народът ми дава заем на доверие, аз постоянно съм следял какво се желае от мен. Разбрах, че даже през днешния ден президентът е видял какви прелестни учебни заведения сме създали и ремонтирали ", приключи той
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР