Приех номинацията, за да избегнем избори. Това коментира кандидатът за

...
Приех номинацията, за да избегнем избори. Това коментира кандидатът за
Коментари Харесай

Габровски издаде голяма тайна. Какво е решил

Приех номинацията, с цел да избегнем избори. Това разяснява претендентът за министър председател на ГЕРБ проф. Николай Габровски.

Надявам се с повече дипломатичност и повече диалог да успеем да потърсим общите допирни точки, с цел да може да излезем от тежката обстановка, в която се намира България, и да може да се избегнат следващите изключителни избори ". Това съобщи проф. Николай Габровски на срещата с  „ Български напредък ”.
-->
Професор Габровски акцентира, че правилата са изключително значими. „ България би трябвало да тръгне по пътя на по-голям и по-добър разговор. Смятам, че нещата, към които би трябвало да се обединим, са няколко. На първо място осъзнаваме, че в случай че има нови избори, ние няма да можем да усвояваме средства по Плана за възобновяване. Законодателната самодейност ще бъде блокирана, а без нея не можем да усвояваме тези средства.

Вторият въпрос, който породи, е Шенген и отводът за приемането ни. Смятам, че ние не заслужаваме това. Но явно част от дилемите, които сме имали, не са изпълнени. На трето място  - приоритет за мен е еврозоната, която за мен е без конкуренция. Ние сме част от европейското семейство и не можем да се отделяме ”, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР