Причиних си го /по гешев/! Прочетох дума по дума речта

...
Причиних си го /по гешев/! Прочетох дума по дума речта
Коментари Харесай

Бившата ПР на ПП изригна: Ако ни нападнат, Радев да не призове да посрещнат с хляб и сол завоевателя?

Причиних си го /по гешев/! Прочетох буквално речта на Радев.
Първо би трябвало да кажа, че нямам нищо срещу всеки български жител, пък бил той и президент, да си показва патриотизма под всякаква допустима форма. Добре е това да не става посредством полузаконно строителство и милион български пари, само че това са детайлности.
Също от дълго време споделям, че президентът Радев би трябвало да се върне в осъществяване на своите конституционни отговорности, най-яркото от които е четенето на навогодишното одобрение по тв приемника.
В този смисъл одобрявам безусловно, че откриването на пилони с или без флагове на тях, изцяло съответство на заложените в Конституцията на Република България президентски права.
А в този момент за речта.
Тя не се отнася до мен. Всички ние, безродниците, сме изключени от обсега на посланията.
Тази псевдопатриотарска-нациналсоциалистическа-квазипацифистка-антиевропейска-рашископодобна и прочувствено приповдигната тирада не е обърната към нас-безродниците, макар че ни жигосва.
Тя е обърната към тези десетина до двадесет % от популацията, които нямат други изтоници на информация, с изключение на кресливите нацистки викове на Копейкин, социално-демагогските „ бикти “ на Корнела, патриотарско-надрусаните изказвания на Гешев и литературните шедьоври на Радев.
Много „ индианец “ се бори да бъде честен изразител на хората с ниски чела, както и на тези, с съветски флагове на профилите /внимание огромна част от тях не са действителни хора, а елементарни тролове/.
Та в тази ниша желае да се напъха и да господства в нея тъй наречените президент на всички българи.
Защото мандатите текат, политическото му бъдеще остава неразбираемо, финансирането на мислите му, обаче е ясно и там, в тази ниша ще би трябвало да се нарежда.
Разбира се за България би било доста добре, в случай че цялата тази финансирана през съветското посолство сбирщина се събере в един общ националкакъвтоидае блок, само че това надали ще стане.
Радев вижда своето и на гълабаника бъдеще в основаване на точно това политическо знамение, за задачите на което, ние сме безродници.
Но, до момента в който се случи този националкакъвтоидае политически план, този човек остава български президент. И основен военнокомандващ!
И заплахата, в слуай че страната бъде нападната от вражеска страна, той да съобщи: „ България НЕ упорства да води тази война “ остава.
И да призове хората с ниски чела да посрещнат с самун и сол завоевателя.
Не е ново, случвало се е!
От Facebook профила на някогашния пиар на „ Промяната “ Диана Дамянова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР