Приблизително по това време на годината съм изправена пред предизвикателството

...
Приблизително по това време на годината съм изправена пред предизвикателството
Коментари Харесай

Тримата мъже в живота ми и подаръците, които ще ги впечатлят

Приблизително по това време на годината съм изправена пред предизвикването да предпочитам дарове за тримата мъже в живота си. Рождените дни на брачна половинка ми, на татко ми и на най-хубавия ми другар са безусловно през няколко дни, т.е. в напълно къси периоди би трябвало да имам не един, а три разновидността за самостоятелен и автентичен мъжки подарък, освен това разнообразни от тези от миналата, от по-предходната година и така нататък

И защото в последно време паразувам най-вече онлайн – с цел да спестя време, а и с цел да имам опция да прегледам доста повече предложения и продукти вкупом, се разрових в Интернет. Почти незабавно открих един уебсайт за, който изненадващо съумя да реши от раз обичайното ми тройно подаръчно предизвикателство.

Това лято бях прелестно сюрпризирана, че приятелят ми е почнал да носи гривни. Всъщност оказа се, че са цялостен шлагер сега и че даже и да подарите такава на някого, за който по-скоро се колебаете, триумфът е съвсем несъмнено обезпечен. При Trendhim  ще откриете в действителност голямо многообразие, даже ще ви се прииска да купите и за себе си. Аз персонално съм почитател на кожените мъжки гривни. Разгледах всички, влюбих се в няколко, най-после избрах тази.



Така, единият подарък беше отметнат, оставаха другите два. Откакто се помня, татко ми е с брада. Затова с наслада открих, че две от категориите в уеб страницата са „ Продукти за бръснене “ и „ Грижа за брадата “. Не съм и предполагала, че е допустимо да съществуват безусловно стотици продукти, свързани с мъжката брада и нейното поддържане! От самобръсначки и четки за бръснене през сапун за бръснене със зелен чай и етеричен крем за бръснене от сандалово дърво, та до всевъзможни други чудновати за мен неща като шампоан, еликсир, вакса, масло, гребени и четки за брада и мустаци. Тук има цели подаръчни комплекти, само че постоянно можете да си комбинирате сами 2-3 неща.

Оставих подаръка на брачна половинка ми за най-сетне може би тъй като той е най-капризен. За него в началото се колебаех сред чанта и часовник. Там разнообразието също е извънредно огромно, а моделите са просто жестоки! Финално се стопирах на ето тази чудна раница.



Всъщност историята на Trendhim е много забавна. Марката започва през 2007 година, а нейни основатели са две 18-годишни момчета от Дания – Себастиан и Микел. За последните 10 години те и бизнесът им са потвърдили, че няма прекомерно смели или невъзможни фантазии. През 2017 година онлайн магазинът е стъпил в 12 страни по света, продуктите в него са повече от 5000, физическите магазини също са към този момент факт, а екипът от двама души се е увеличен до повече от 50 въодушевени млади хора. Те работят крепко, забавлявайки се, а проектите им за тази година бяха да изградят най-хубавото място за покупки в света.

Според мен са съумели, тъй като за първи път от доста време насам това мое тройно предизвикателство беше нищо повече от прелестно разглеждане на точно селектирани продукти и най-после избор право в десетката.

На уеб страницата ще откриете всевъзможни мъжки аксесоари, които могат да ви хрумнат: портфейли, колани, вратовръзки, папийонки, тиранти, щипки за вратовръзка, копчета за ръкавели, слънчеви очила, шапки, огърлици, обици... В нашата изложба можете да разгледате някои от страхотните оферти. Сигурна съм, че ще ви заинтригуват. 

С поддръжката на Trendhim
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР