Приближеният кръг на президента на САЩ Доналд Тръмп започва да

...
Приближеният кръг на президента на САЩ Доналд Тръмп започва да
Коментари Харесай

Мелания към Тръмп: Откажи се!

Приближеният кръг на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп стартира да се разделя поради продължаващия му отвод да одобри резултатите от президентските избори, като шурей му Джаред Къшнър и първата дама Мелания Тръмп са го посъветвали да се помири с успеха на новоизбрания президент Джо Байдън, до момента в който възрастните му синове и негови доближени са го притиснали да продължи борбата, оповестява Си Ен Ен.

Къшнър, който е и старши консултант на Тръмп, го е посъветвал да одобри загубата, са разкрили двама източници пред американската телевизия. Според обособен източник, осведомен с диалозите, първата дама е декларирала, че е настъпил моментът той да одобри загубата на изборите.

Междувременно двамата възрастни синове на Тръмп, Доналд-младши и Ерик, са пришпорили доближените да продължат да упорстват и са притиснали републиканците и последователи обществено да отхвърлят резултатите, даже откакто Си Ен Ен и други огромни американски медии оповестиха в събота, че Байдън печели конкуренцията.

Един от методите, с които възнамерява да го направи, е представянето на некролози на хора, за които предизборният щаб ще претендира, че са дали своят вот на изборите, и обмисля да провежда манифестации по сходство на предизборните, които да засилят посланието съгласно двама от източниците.

Предишна инспекция на обстоятелства от страна на шепа видни републиканци, като членове на фамилията на Тръмп и поддръжници като някогашния ръководител на камарата Нют Гингрич и някогашен изпълняващ длъжността шеф на националното разузнаване Ричард Гренел, за мъртви хора, дали своят вот в Мичиган, се разпадна под надзор.

Анализ на CNN на претенцията и хипотетичната поддръжка за нея не откри нито един случай на това.

Президентът, който беше на голф игрището си в Стърлинг, Вирджиния, в събота, когато надпреварата беше свикано, не е отрекъл резултата от изборите уединено, даже когато го прави обществено, оповестиха източници пред CNN.

Но той продължава да упорства юристите си да преследват правни провокации, които биха забавили формалното засвидетелствуване на резултатите, и не е дал обществена индикация, че е подготвен да одобри резултатите от изборите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР