Прибиращите се в София, които пренебрегнаха карантината и се пръснаха

...
Прибиращите се в София, които пренебрегнаха карантината и се пръснаха
Коментари Харесай

МВР готви тесла за великденските екскурзианти

Прибиращите се в София, които подцениха карантината и се пръснаха из цялата страна, очевидно ще имат проблеми при прибирането си в столицата, а някои може би няма да могат да влязат в града. Това стана ясно от изявление на вътрешния министър Младен Маринов за Нова телевизия.

„ Мерките сега са задоволително затегнати. В четвъртък имаше доста хора, които са убедили сътрудниците, че са от провинцията. Реално в този момент те не могат да се приберат в София, тъй като непрекъснатият адрес не е съображение да се върнат тук. Мисля, че София би трябвало да влезе в по-нормален ред. Хората вървят на работа и би трябвало да се приберат, само че това ще става под прецизен надзор. Където е открита машинация, се рапортува на прокуратурата ", разясни той.

„ Мисля, че хората във „ Факултета “ към този момент схванаха, че задачата на ограниченията е да се резервира здравето им. В събота се раздаваха и помощи на нуждаещите се. Надявам се повече да няма ескалация на напрежението “, пожела си вътрешният министър.

Той поздрави църковните чиновници за основаната организация. „ България е може би единствената страна, която не затвори храмовете. Вярата не би трябвало да угасва ", разясни Маринов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР