При значителен развой на събитията Комисията по ценните книжа и

...
При значителен развой на събитията Комисията по ценните книжа и
Коментари Харесай

Цената на XRP се покачва с 10%, след като SEC отхвърли иска срещу директорите на Ripple

При забележителен процес на събитията Комисията по скъпите бумаги и тържищата (SEC) отдръпна обвиняванията си против изпълнителните шефове на Ripple (XRP) Брад Гарлингхаус и Крис Ларсен.

Това развиване на събитията провокира 10% скок в цената на Ripple (XRP), една от най-известните криптовалути на пазара. Отхвърлянето на желае вдъхна убеденост на вложителите и докара до възобновяване на бичите настроения на пазара на XRP. В тази публикация ще разгледаме последствията от решението на SEC, въздействието върху цената на XRP и по-широката пазарна динамичност.

SEC отхвърля обвиняванията против ръководителите на Ripple

Съдебното дело на SEC против Ripple Labs и нейните ръководители беше тематика на интензивни диспути и спекулации в криптовалутната общественост. Регулаторният орган упрекна Ripple (XRP) в продажба на нерегистрирани скъпи бумаги посредством своя токен XRP, потвърждавайки, че е нарушил федералните закони за скъпите бумаги. С неотдавнашното отменяне на обвиняванията против Брад Гарлингхаус и Крис Ларсен обаче наподобява, че делото на SEC против Ripple (XRP) губи почва.



Южният окръг на Ню Йорк подаде правосъден документ, в който се разкрива решението на SEC да се откаже от правосъдното дело. Този непредвиден процес на събитията беше посрещнат с възторг както от общността на Ripple (XRP), по този начин и от вложителите. Главният изпълнителен шеф на Ripple (XRP) Брад Гарлингхаус изрази възприятията си в обществените медии, като акцентира пропилените пари на данъкоплатците и неспособността на SEC да се концентрира върху основни въпроси.

Скок на цената на XRP и пазарна еуфория

Отхвърлянето от SEC на правосъдното дело против ръководителите на Ripple (XRP) вдъхна ново възприятие на оптимизъм на пазара на XRP. След известието цената на XRP се увеличи с 10%, достигайки нови върхове. Това ценово рали е удостоверение за доверието на пазара в Ripple (XRP) и способността му да преодолее регулаторните провокации.

Положителните настроения обгърнаха и други криптовалути, като Биткойн, Етериум и Solana  означиха обилни облаги. Цялостната пазарна еуфория може да се отдаде на намаляването на въздействието на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC) в промишлеността и на възходящото доверие на вложителите в бъдещето на криптовалутите.

Предварителни продажби на Shiba BUDZ (BUDZ)

Въпреки че фокусът на тази публикация е върху Ripple (XRP), си коства да се спомене неотдавнашният скок в предварителната продажба на Shiba Budz (BUDZ) . Shiba Budz (BUDZ) е платформа за игри, която е въвела модела play-to-earn, допускащ на геймърите да печелят действителна стойност посредством блокчейн токени. Този новаторски метод към монетизирането на игрите притегли вниманието на вложителите и докара до забележителен скок в предварителната продажба на токени BUDZ.

Токенизацията на активите в игрите на платформата Shiba Budz (BUDZ) предлага няколко преимущества, в това число определяне и инспекция на истинската благосъстоятелност и обезпечаване на отбрана на интелектуалната благосъстоятелност. Смарт договорите на платформата автоматизирано се оправят с заплащанията, когато активите се препродават или употребяват в нови игри, като обезпечават непрекъснати хонорари за участниците. Освен това прозрачността и неизменността на блокчейн технологията разрешават записването на статистически данни за игрите и високите резултати.

Бъдещето на Ripple и XRP

Отхвърлянето от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) на желае на Ripple (XRP) против управлението бележи забележителна смяна за цифровия актив XRP. Правните победи на Ripple Labs укрепиха пазарните ѝ позиции, а неотдавнашният скок в цената на XRP демонстрира възходящото доверие на вложителите в дълготрайния му капацитет. Ripple (XRP) ще продължи да се концентрира върху трансформирането на трансграничните заплащания и улеснението на безпроблемните преводи посредством блокчейн решения, употребявайки партньорства с финансови институции.

В умозаключение, отхвърлянето на правосъдното дело на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) против ръководителите на Ripple (XRP) оказа доста влияние върху цената на XRP и по-широката пазарна динамичност. Този процес на събитията вдъхна убеденост на вложителите и докара до внезапно повишение на цената на XRP. Освен това внезапното повишаване на предварителните продажби на Shiba Budz (BUDZ) акцентира възходящия интерес към новаторските платформи за игри, които употребяват блокчейн технологията. Бъдещето наподобява обещаващо както за Ripple (XRP), по този начин и за по-широкия пазар на криптовалути, защото те се оправят с регулаторните провокации и подтикват нововъведенията в региона на цифровите активи.

Регистрирайте се и се присъединете към общността посредством уеб страницата: https://shibabudz.org/ и връзки към обществените мрежи: , https://twitter.com/ShibaBudz


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР