При все повече сигнали, че „партиите на промяната“ няма да

...
При все повече сигнали, че „партиите на промяната“ няма да
Коментари Харесай

Трифонов: Ако партиите на протеста не ни подкрепят, ще е предателство


При от ден на ден сигнали, че „ партиите на смяната “ няма да поддържат кабинет на Има Такъв Народ, Слави Трифонов излезе с ново послание във Facebook.В него споделя, че в случай че Демократична България и ИБГНИ не гласоподават „ за “, това ще бъде изменничество в интерес на статуквото и наслада за ГЕРБ.

Трифонов написа поста два часа, откакто по Нова тв се появи номинираният за вицепремиер и вътрешен министър Петър Илиев. Който атакува надменно всички, които го подлагат на критика, разгласи се за жертва, тъй като е сръчен и изясни, че няма да се откаже, тъй като „ тричането “ го правело по-силен и уверен.

В обръщението си Слави Трифонов не загатва противоречивата фигура на Петър Илиев. Но доста пъти написа какви сделки за били реализирани за разнообразни политики и цели. Твърди, че в случай че няма държавно управление на Има Такъв Народ, няма да се случи нито една промяна и статуквото ще се върне.

Ако партиите на митинга не гласоподават държавното управление на „ ИТН “, повода няма да е противоречие по някой от изброените проблеми, а някаква друга. Не мога да зная и не искам да предсказвам каква.

Но резултатът ще бъде прекъсване и закъснение на всички промени, обективно видяно, изменничество от страна на партиите на митинга, нови избори и наслада за ГЕРБ и партиите на статуквото, както и неспособност от страна на партиите на митинга да обяснят на българския гласоподавател за какво му предизвикват всичко това, споделя шоуменът.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР