При толкова много победители тази вечер, които чуваме, коалиция ГЕРБ-СДС

...
При толкова много победители тази вечер, които чуваме, коалиция ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Любен Дилов-син единствен с коментар от ГЕРБ: Не е нужно да напомняме 14-те поредни победи

При толкоз доста спечелили довечера, които чуваме, коалиция ГЕРБ-СДС не е належащо да излиза и да припомня, че за 14 път подред печели избори. Това са петите следващи парламентарни избори. Мислим, че има огромен победител довечера и това са българите, които излязоха да гласоподават, макар напрежението, макар Ковид, макар неприятното време. Адмирации преди всичко.

Това сподели пред публицисти кандидат-депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син пред централата на партията. Като единствен представител от листите, който се съгласи да разяснява днешния избор, той посочи, че конференция на ГЕРБ ще има, когато излязат окончателните резултати.

" Досега няма нито едно държавно управление, което да е било независимо. Ако има нови избори, тъй като не може да се сътвори кабинет, те ще костват милиони. Важно е да си дадем сметка дали да похарчим още милиони за нови избори... Това е предложение към разсъдъка на всички, които ще бъдат в идващия парламент ", разяснява още Дилов-син.

По думите му е " благополучен резултат " това, че толкоз доста политически обединения ще влязат в идващото Народно заседание.

Любен Дилов-син отхвърли да разяснява с кого ще се коалира ГЕРБ и посочи, че тези въпроси би трябвало да се зададат на Бойко Борисов в утрешния ден и напомни, че въпреки всичко резултатите все още са на база екзитпол.

Аз не мога да давам отговор от името на обединението, добави той.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР