При съвместна акция на ГДБОП и специализираната прокуратура разбиха престъпна

...
При съвместна акция на ГДБОП и специализираната прокуратура разбиха престъпна
Коментари Харесай

Фоторепортаж в БЛИЦ! Това е култовият бар "10" в София, в който кметът на Тъжа въртял бардак за проститутки

При взаимна акция на ГДБОП и профилираната прокуратура разрушиха незаконна група от 9 души, която е била за склоняване на дами към проситуция. Тази група е функционирала към година. Както БЛИЦ първо писа ръководителят на групата е кметът на село Тъжа Цвятко Балабуров, община Павел баня, област Стара Загора.

В Специализирания углавен съд към този момент е импортирано искане от страна на Специализираната прокуратура, за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на Цвятко Балабуров – началник и Стефан Стефанов, Милена Георгиева, Анита Георгиева, Димо Кроснаров, Валентин Майоров и Валери Филипов – участници в проведена незаконна група, основана за склоняване към проституция . Делото ще се прегледа в 16:00 часа от XVI-ти състав на Специализирания углавен съд.

Миналата седмица в петък редом са атакувани няколко адреса в столицата, измежду които е и паметният бар „ 10 “ на бул. „ Мадрид “. От години не е загадка за никого, че заведението е „ гара разпределителна “, където клиентите поръчват платени девойки и употребяват техните секс услуги в няколко пространства наоколо до бара. Спецченгета са атакували няколко адреса, измежду които бар „ 10 “, намиращ се на бул. „ Мадрид “ №10, две къщи на булевардите „ Мадрид “ №4 и „ Евлоги Георгиев “ №68, както и апартамент на ул. „ Мърфи “.

Според наши вътрешни хора всички пространства са благосъстоятелност на шефа на групата, който редовите жрици знаят по малко име – Цецо. Въпросният се споделя Цвятко Балабуров и беше арестуван дружно с още петима мъже преди към 5 години, отново по линия на противопоставяне против трафика на дами.

Днес обаче по нищо не проличава, че предходната седмица е имало екшън на мястото. Репортер на БЛИЦ отиде на място да ревизира има ли най-малко полицейска лента. заведението е затворено.






Припомняме, че още в деня на акцията БЛИЦ сподели извънредна фотография от събитията на бул. " Мадрид ".



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР