При прекаляването с парацетамол, има голяма опасност за хората, включително

...
При прекаляването с парацетамол, има голяма опасност за хората, включително
Коментари Харесай

Проф.Ангелов:Хора,спрете да пиете сами антибиотици

При прекаляването с парацетамол, има огромна заплаха за хората, в това число и гибел. Един аспирин също може да докара до гибел, сподели здравният министър
Хора, спрете да употребявате сами антибиотици или други препарати като лекуване. Те няма да ви оказват помощ. Резултатите за българското общество след години ще бъдат съществени и ще има тежки последствия. Този зов насочи здравният министър проф. Костадин Ангелов от Шумен, където е по отношение на усложнената Ковид-обстановка в града. Болниците в Шумен и Свищов изнемогват от липса на лекари, които да се грижат за големия брой инфектирани.

Особено притеснително е хората се лекуват с антибиотици без да имат потребност от това. Когато стигнат до болница, няма с какво да бъдат лекувани, сподели Ангелов. И още веднъж акцентира: Много е рисково това.

Проф. Ангелов означи, че напоследък следи дисциплиниране на огромна част от хората, които имат вяра в заплахата от болестта. Има надделяване на разсъдъка, само че не е задоволително. Има и отзиви, които на мен не ми харесват, за съществуването на тайни теории, само че хората имат вяра кой в каквото реши, сподели още той. " При прекаляването с парацетамол, има огромна заплаха за хората, в това число и гибел. Един аспирин също може да докара до гибел ", изясни професорът.

Ситуацията е извънредно сериозна. Притеснява ни това, че огромна част от хората не престават да не имат вяра, че има такава зараза и не престават да вървят на всеобщи събирания, макар че на територията на област Шумен те са неразрешени със заповед, съобщи още министърът на опазването на здравето. По думите му след частни събирания инфектираните стават от ден на ден.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР