При полицейска акция в област Сливен има задържани за палеж,

...
При полицейска акция в област Сливен има задържани за палеж,
Коментари Харесай

При спецакция в Сливенско: Има задържани за палеж, наркотици и кражби

При полицейска акция в област Сливен има арестувани за палеж, опиати, обири и вандализъм, потвърдиха пред Българска телеграфна агенция от Министерство на вътрешните работи.

Екипи на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи и районните ръководство в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица, взаимно със чиновници на жандармерията и Регионалната дирекция по горите-Сливен, са направили на 30 май голям брой инспекции за закононарушения против собствеността и личността, наркоразпространението, противозаконния дърводобив, държане и разпространяване на акцизни артикули без бандерол, както и запазване на публичния ред в уязвимите региони, сектори, махали и квартали в региона.

38-годишен мъж от Твърдица е арестуван за палеж на частен парцел в града, населяван от него самия. Той е конвоиран до МБАЛ „ Д-р Иван Селимински " -Сливен и е настанен за лекуване в психиатрично поделение. 63-годишна жена от новозагорския квартал „ Шести " е хваната с 37 дози хероин.

Установени са малолетни, предизвикали на материални вреди по лек автомобил „ Опел " в котленското село Градец. С тях е водена сказка от чиновници на Детска педагогическа стая.

При инспекции в хранилища за предпазване и продажба на дърва за огрев са открити нарушавания, за които са формирани пет акта по Закона за горите. Криминалисти от сектор „ Надежда " към РУ-Сливен са задържали причинители на серия домови обири.

Осъществен е надзор и наблюдаване на лица от престъпния контингент.

Полицейските интервенции не престават.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР