При първия знак на подмяна ние отново ще се върнем

...
При първия знак на подмяна ние отново ще се върнем
Коментари Харесай

Мая Манолова: При първия знак на подмяна - ние идваме

При първия знак на замяна ние още веднъж ще се върнем на площадите, ние идваме. Това съобщи председателят  на ПГ на „ Изправи се.БГ! Ние идваме ” Мая Манолова. Преди ден обединението „ Изправи се! Мутри вън! ” промени името си.

Нека се знае, че в случай че някой се обърка, че желае фейсбук народна власт или политически инженеринг, ние ще излезем още веднъж на площадите, зарече се Манолова.

Отговорността за съставянето на държавно управление е на „ ИТН ”. Вашата победа над ГЕРБ поставя завършек на 12-годишна надмощие на партията на Борисов, обърна се към сътрудниците си от Има Такъв Народ Манолова. Готови сме на диалози с Има Такъв Народ и Демократична България за сформиране на държавно управление, което да е отдадено на дневния ред на българските жители, съобщи още тя.

Искаме правдивост и във връзка с наказванията, и по разпределението на богатствата за тези които ги основават, съобщи главният приоритет на „ Изправи се.БГ! Ние идваме ” Мая Манолова. Тя настоя комисията по проверка от 45-ото Народно събрание да продължи работата си и заяви, че към този момент е импортирано проекторешение за това.

Искаме да забележим кой ще е срещу, кой ще е срещу осветяването на мръсните секрети на властта, на далаверите, на корупционните сфери, сподели Манолова. И съобщи: Повече кюлчета няма да има, чекмеджето си отиде.

Готови сме да участваме в провеждането на същинска правосъдна промяна и модернизацията на страната, сподели още националният представител.

„ Изправи се.БГ! Ние идваме ” са внесли вече  закон за преизчисляване на пенсиите. Имат и още 20 подготвени плана.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР