При обиските в дома на Севделина Арнаудова - ПР на

...
При обиските в дома на Севделина Арнаудова - ПР на
Коментари Харесай

Борисов е разследван за изнудване на Васил Божков

При обиските в дома на Севделина Арнаудова - ПР на Бойко Борисов, която също е задържана, полицията е търсила доказателства за връзката й с някогашния финансов министър Владислав Горанов и с хазартния необут Васил Божков. Това стана ясно от изказване на брачна половинка на Арнаудова Делян Димитров по БТВ. Преди година Божков съобщи, че е бил изнудван от Борисов и е предавал пари за " такса успокоение " на Севделина Арнаудова и Горанов. Вчера хазартният необут разгласи, че е дал показания пред европейската прокуратура.

" Иззеха телефоните ни, един Ipad на детето, търсиха документи за командировки ", изясни Димитров. Той също се възмути, че претърсванията са станали вечерта и това е изплашило детето им, което е на 8 години. Иззети са още 5000 лева, 3000 $, 200 евро и рубли от командировки.

По мотив на обстоятелството, че фамилията кара джип, който се води на компания " Аркад ", която строи Балкански поток, Димитров, който е в управлението на държавната компания " Булгартрансгаз ", посочи, че в това няма нищо смущаващо. След завършването на строителството " Аркад " дала джипове на цялото управление на компанията, на Министерски съвет, на екоминистерството, на горските стопанства. Не е ясно на какво съображение се случва това.

" Този тормоз е жесток. Това ли е народна власт? ", попита Димитров. Той посочи, че е занесъл вода и каквото би трябвало в ареста на брачната половинка си.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР