При извънредни избори потърпевши ще бъдат партиите. Това коментира пред

...
При извънредни избори потърпевши ще бъдат партиите. Това коментира пред
Коментари Харесай

Премиерът разкри кой губи от нови избори

При изключителни избори пострадали ще бъдат партиите. Това разяснява пред публицисти министър председателят Стефан Янев след визитата си при българо-турската граница край Малко Търново. 

" Парламентарно показаните партии и обединения имат задоволително опит, поле за деяние, знаят си отговорността във връзка с хората, които са ги изпратили там и са дали своят вот за тях.

Моите упования са да създадат всичко належащо. Очакванията на хората за смяна и нещо положително минава през гласуването за тези хора, които са в Народното събрание.

Те би трябвало да създадат това изпитание. Ако не съумеят и се стигне до изключителни избори пострадали ще бъдат точно партиите, които сега с разнопосочно говорене разочароват своите гласоподаватели ", уточни министър председателят. 

Относно мигрантския напън, Янев акцентира, че е направена нужната организация и прикани хората да бъдат спокойни. 

 „ Направени са и проекти за повишаване на напъните, за включване на спомагателни хора при нужда - от армията, от други структури на Министерство на вътрешните работи.

Засега такава нужда няма. Българските жители могат да бъдат спокойни, че нещата във връзка с защитата на държавната граница са в границите на естественото “, разяснява той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР